Plusz egy nap és külföldi fellépők a Bánki tónál

Egy nappal meghosszabbodik az egyik legszimpatikusabb hazai fesztivál – 0.nap lesz ugyanis a Bánkitó Fesztiválon. Ezen kívül lesznek még külföldi fellépők is és egyéb nyalánkságok, mi tavaly nagyon szerettük a helyet, máris mondjuk a részleteket!

A szerdai 0. napra a bérletesek és a csütörtöki napijegyesek mehetnek majd be ingyen, így már négy naposra nőtt a fesztivál a Bánki tó partján.

Új nevek is érkeztek, jön az egyesült királyságból a Red Rack’em és Peter Groove is, ők osztoznak a Bar72-es helyszínen többek között német és brit DJ-kkel. Nem mellesleg a Bar72 új helyszínre is költözött, ami sokkal nagyobb, mint az eddigi placc.

Már csak 203-at alszunk és ismét csobbanunk a …

Már csak 203-at alszunk és ismét csobbanunk a tóban! Addig is vidám karácsonyt és fesztiválos új évet kívánunk mindenkinek! Hamarosan találkozunk 😉 Jegyek és infó: www.bankitofesztival.hu #bankito #bankmoments #bankito2016

Fontos 0.napi infó még, hogy állítólag a Tilos-Robur helyszín egy Tilos Crew partyval is készül aznapra.

Hoppá! A Highlights of Hungary jelölt bennünket

Hoppá! A Highlights of Hungary jelölt bennünket a 2015-ös év legizgalmasabb projektjei közé! <3 Ha ti is úgy érzitek...akkor szavazni nagyon ér! :) http://www.highlightsofhungary.hu/portfolio/bankito-fesztival/

A végleges program még alakul, de foglaljuk össze, amit tudunk: július (13-)14-15-16. a fesztivál dátuma, a helyszín a szokásos Bánki tó. Lesz Middlemist Red, Hó Márton (és a Jégkorszak), Szabó Benedek (és a Galaxisok), Fran Palermo, rengeteg civil és chill program, Bánki tó, meleg, strand, satöbbi.

Jah, és a lényeg: a jegyek most vasárnapig még jó áron vásárolhatóak meg, irány a fesztivál holnapja, ahol az alakuló programot is csekkolhatjátok. Találkozunk a tóparton!

Fotók: Bánkitó FB