Dub FX idén sem bírja magyarok nélkül

Az utcazenélés fenegyereke, a beatbox mestere, na ki ő? Bizony, a Dub FX! Akinek köztudottan a szíve csücske Magyarország, így nem csoda, ha idén sem hagyja rajtunk elhatalmasodni az őszi befordulást, és október 15-én plafonig izzítja az éjszakát a Barba Negra Music Clubban!

Dub FX, alias Benjamin Stanford hatalmas utat járt be a helyi melbourne-i rapcore banda énekesi posztjáról nekirugaszkodva. Vitán felül új lendületet adott az utcai zenélésnek és elképesztő produkciók sorával tudatta a világgal, hogy őrületesen jó zenéket lehet kihozni csupán egy beatboxban járatos száj és néhány effekt házasításából.

Dub FX ‘Flow’ feat. Mr Woodnote

Please Subscribe to the Dub Fx Youtube Channel here http://bit.ly/1qyX0JT Dub Fx social Official | http://dubfx.com Facebook | http://on.fb.me/1uLM6y7 Instagram | http://bit.ly/1oZdF9M twitter | @dubfx_fx CONVOY (The Amsterdam Film) DVD package AVAILABLE NOW including this and all the other Dub FX (BD Sessions) performances as well as the 50 documentary minute film by Ben Dowden (BD) http://dubfxstore.com/collections/dvds

A spontán utcai fellépésekről elhíresült Dub FX mára már pont olyan rutinnal mozog a fesztiválok nagyszínpadain, mint a városi klubkultúrában, de befáradástól még nyomokban sincs szó: valamennyi Dub FX koncert intenzív, lendületes és elképesztően szórakoztató, úgyhogy hatalmas táncos-fenékrázós bulira készüljetek október 15-én is!

A koncertre a jegyértékesítés március 25-én indul, nagyon baráti ám limitált, 3499 Ft-os áron, ezt követően pedig 4999 Ft-ért zsebelhetitek majd be a belépőket. A teltház gyakorlatilag garantált, úgyhogy ne sokat hezitáljatok!

Dub FX
2016. október 15. 20:00
Barba Negra Music Club
Jegyárak: 3499 Ft,- (early bird 2016.03.25-től), 4999 Ft,- (elővétel), 7499 Ft,- (helyszíni), 9999 Ft,- (VIP)
ESEMÉNY