Jött egy újabb adag külföldi név a Soundra az első magyar fecskékkel együtt

Tucatnyi új külföldi fellépő és pár magyar zenekar: ez a Sound legújabb bejelentése. Érkezik Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike is, hazai frontról pedig a Halott Pénz és a punnany, többek között. 

Egyre erősebb a Sound felhozatala, ami persze nem újdonság, hisz évről-évre az elektronikus tánczene legnagyobb bulifelelősei adják egymásnak a porondot. Nem csoda, hogy most is egy No.1 párost jelentettek be: a nevek közt két mindenre elszánt, kirobbanó formában lévő elektronikus zenészt köszönthetünk, akiket dinamikus szettjeik tettek méltán híressé. A Dimitri Vegas & Like Mike duo jelenleg a DJ Magazine legjobb 100 DJ-t összefoglaló listájának első helyén áll, mi több, a Sound kívánságlistájának éllovasa is, több ezer szavazattal.

Dimitri Vegas & Like Mike feat. Ne-Yo – Higher Place (Official Music Video)

Follow Dimitri Vegas & Like Mike on Spotify: http://dimitrivegasandlikemike.com/spotify Relive the MADNESS with these exclusive Spotify playlists: Bringing The Madness Playlist: http://dimitrivegasandlikemike.com/spotifymadness The Official Tomorrowland Playlist: http://tomorrowland.com/spotify The Smash The House Radio Playlist: http://smashthehouse.com/spotify US Itunes: http://smarturl.it/HigherPlace US Spotify: :http://smarturl.it/HigherPlaceSpotify UK-ONLY LINKS: UK Itunes : http://po.st/higherplace UK Spotify : http://po.st/higherplacespotify

A szervezők idén – a világtrendekhez igazodva – egy rést nyitnak az elektronikus zenei kínálaton, más stílusok legnagyobbjait is szerepeltetve szép számmal. Ennek jegyében érkezik például a Soundra a huszonéves, nagydumás amerikai rapper, TYGA, aki bár még csak 26 éves, tavaly jelent meg negyedik nagylemeze, melynek nem más volt a producere, mint Kanye West. A rappelés mellett színészkedéssel is foglalkozik, a Birkanyírás 3. és a Going Under című filmben is feltűnik jövőre, de előbb várunk tőle egy nagy bulit Zamárdiban.

Tyga – Hookah ft. Young Thug

Tyga feat. Young Thug – Hookah New single featuring Young Thug available on iTunes now http://georiot.co/TygaHookahiT

Örömmel jelentjük: a német elektronikus zene egyik legfontosabb alakja, Sven Väth újra a Balaton Soundon. A legendás, iskolateremtő, mindig megújulni képes művészt a techno keresztapjaként regisztrálta a világ. Több mint három évtizede van a pályán, maratoni szettjei kultikusak az elektronikus zenei körökben.

Sven Väth – The Beauty & The Beast (Eric Prydz Re-Edit) (COR12046)

Artist: Sven Väth Title: The Beauty & The Beast Label: Cocoon Recordings Release: COR12046 Available Formats: 12” Vinyl / Digital Release Date: 15.04.2008 Written & produced by: Sven Väth & Ralf Hildenbeutel Beatport – Digital – http://www.beatport.com/release/the-beauty-and-the-beast/108910 Tracklist: A1 – The Beauty & The Beast (Eric Prydz Re-Edit) B1 – The Beauty & The Beast (Underworld Remix) Publishing by Cocoon Recordings

 Rajtuk kívül jön még  a holland legenda, Ferry Corsten, a producerként, videoklip rendezőként, grafikusként és ruhatervezőként is tevékenykedő huszonéves Tyler, The Creator, Timmy Trumpet, az  ausztrál house DJ-producer. A Balaton partjára érkezik még Booka Shade, az izraeli Borgore, Sub Focus, Aly&Fila és Julian Jordan is.

Tyler, The Creator – BUFFALO

FROM: http://t.co/vT8835yXVC BUFFALO Featuring Shane Powers FIND YOUR WINGS Featuring Syd Bennett, Kali Uchis And Roy Ayers Directed By: Wolf Haley DP: Luis Ponch Perez Video Production:Tara Razavi

A nemzetközi sztársor mellett a legjobb hazaiak is megfordulnak idén a Balaton-parton. Az első bejelentett nevek között ott a Halott Pénz, az idén csak néhány fesztiválfellépést vállaló Punnany Massif, a Wellhello, a Brains és az Irie Maffia.