Ha nem voltál elég gyors, akkor biza idén lemaradsz a Fishinges Kispál koncertről

Elfogyott az összes jegy a Fishing On Orfű 0. (Kispálos) napjára. Bérletekből, amik három napra érvényesek (tehát ezekkel már nincs Kispál koncert!) is csak pár száz darab maradt, így érdemes azokért is sietni! Fellépők és az 1000-1000 napijegy árusítása majd február elején jön, addig türelem! És a pontosság kedvéért itt a teljes közlemény a szervezőktől:

Minden jegy elkelt a világ legbarátságosabb könnyűzenei fesztiváljának nulladik napjára, amelyen a Kispál és a Borz lép fel. Tavaly csupán áprilisban következett be az, ami idén már most: a Fishing on Orfű fesztiválra minden 4 napos bérlet, valamint az összes szerdai napijegy elkelt. A Kispál és a Borz 3 éven át tartó tematikus visszatérőkoncertjei közül ez lesz a második, amelyen a Sika, kasza, léc, az Ül, a Bálnák ki a partra, valamint a Holdfényexpressz lemezek dalaiból válogatnak.

3 napos bérletből (amely nem tartalmazza a Kispál-napot) még párszáz db-ot lehet vásárolni. A fesztivál február elején teszi közzé teljes zenei programját, amellyel egyidőben megkezdi a csütörtöki, pénteki és szombati napijegyek árusítását – mindegyik napra 1000 db-ot. Ezek lesznek az utolsó megvásárolható Fishing-jegyek. A fesztivál továbbra is hangsúlyozza: nem ad el több jegyet, mint amennyien jól tudják magunkat érezni a kempingben, hiszen a fesztivál egyik legfontosabb védjegye a családias, barátságos jelleg, amin nem változtatnak.

Az idén június 17-20 között megrendezésre kerülő Fishing on Orfű 2008 óta létezik, 2012-ben és 2013-ban a helyszínen, 2014-ben pedig már elővételben teltházas lett.

www.fishingonorfu.hu

www.facebook.com/fishingonorfu