Karácsonyi nyereményeső a fesztblogtól! JÁTÉK!

Nyerni mindenki szeret. Ez tény. Jön a karácsony. Ez is tény. A fesztblog pedig idén decemberben meghálálva az ezévi sok-sok kattintást és elolvasott karaktert, egészen karácsonyig tartó nyereményesőt tart! Lesz itt minden, lemezek, belépők, pólók, kitűzők, gerendaikarcsik, amit csak akartak!

 

Az első nyereménnyel rögtön belevágunk a közepébe: most a Facebook oldalunkon megnyerheted a  Middlemist Red új albumát, melyet a srácok még dedikáltak is!  Csapj le rá, mielőtt más fája alá kerül!

Azóta a Middlemist Red játékunk már véget is ért, de újabb doboz nyílt ki értékes ajándékkal: kattints ide és nyerj páros belépőt a december 20-i Akváriumos punnany massif koncertre! Figyelj, mert a buli szinte már teltházas, de velünk még bejuthatsz!

Hogy repül az idő! Már véget is ért a punnany játékunk, grat a nyerteseknek! Nézzük is a következőt! Igen, ezúttal egy páros belépőt nyerhettek tőlünk a BRAINS karácsonyi, december 26-i bulijára az Akvárium Klubba! Szinte vétek lenne kihagyni! KATT erre!

Újabb doboz nyílt ki: nyerd meg a két darab 30Y ajándékcsomag (póló, cd, dedikált plakát, kitűzők) egyikét! Erre van a játék, hajrá!

Ha viszont most mégsem nyernél, ne csüggedj, vár még rád megannyi ajándék a fesztblogtól, csak figyeld a  Facebook oldalunkat! Tedd a fesztblogot a fa alá idén karácsonykor és szeress minket jövőre is!