tolja Mr. Hoff!

azon tanakodtam, hogy vajon mikor kedveltem meg? egész biztos, hogy nem a tengerparton történt, engem hidegen hagyott a piros fürdőnadrág, meg a meztelen felsőtest, hogy a szaladó csajokat már ne is említsem. még biztosabb, hogy nem Kitt társaként figyeltem fel rá, abban a történetben már akkor is annak bornírtsága szórakoztatott a legjobban. de, talán, a Spongyabob mozifilm, igen, az lehet a keresett pont. mikor mellizmait feszegeti és hagyja magát felperzselni. igen, akkor szerettem meg David Hasselhoffot, mert róla van szó, ki másról? ha pedig Hasselhoff, akkor mi más lehetne ezen ajánló tárgya, mint a Celebrate the 80s & 90s with the HOFF produkció, melyet az Acceleration hoz el nekünk augusztus 29-én Mogyoródra.

2 Unlimited, Haddaway, Samantha Fox, Sabrina, Vengaboys, Turbo B & Snap, DJ Sash, Twenty4seven a fellépők, no és a házigazda, Mr. Hoff. a verebek, természetesen a show-t látottak, azt csiripelik, hogy nagy bulira készülhetünk, aminek első számú garanciája maga David, aki humorral, nem kevés öniróniával és energiával vezényli a produkciót. természetesen ott lesz Kitt is, de arról nincs hír, hogy Baywatch lányok fogják-e betolni.

retró parti, ez lesz, nem vitás. veszett nagy zenei színvonalra jobb, ha senki nem számít – bizony, Samantha Fox nem a minőségi zenéje, hanem a mellbősége miatt lett akkora sztár -, de ennél a rendezvénynél nem is a gitár futamokon való elalélás, hanem az igazán felhőtlen szórakozás, a fergeteges bulizás a cél. szerintem nyár záró programnak ez épp elég.

lehetnek olyanok, akik szerint, ha már Mogyoród, akkor verseny, minél nagyobb lóerők bevonásával, száguldás, dobhártyák próbára tétele basszusok helyett bőgő motorok hangjával. az ő igényeik kiszolgálására, az Acceleration pénteken, szombaton és vasárnap megrendezi az Acceleration futamot. azok kedvéért, akik az ilyesmire vannak rákattanva álljon itt a futamon résztvevő géposztályok felsorolása: FA1 (ex A1GP), MW-V6 Pickup géposztály és a Legendák szuperkupája.

minden további infó a koncertről és a futam egyes napjairól, valamint jegyvásárlás az Acceleration honlapján.

és mi mással zárhatnám a beharangozót, mint pár kedvcsináló klippel? következzenek hát gyerekkorom slágerei, melyekre megboldogult ifjúságomban soha, de soha nem táncoltam, de múlnak az évek, elérkezett az az idő, mikor már az ember mindent szeret, ami régmúltjához kicsit is kapcsolódik.