nem csak a 20 éveseké az EFOTT!

Kalapács, Deák Billl, Karthago, Edda – na melyik fesztivál nagyszínpados programját sorolom? igen, ez az EFOTT harmadik nap. nem, nem az Elaggott Fókások Országos Tolókocsis Találkozója, hanem az egyetemistáké és főiskolásoké? na, de akkor mi ez a sor a harmadik napon?!?!

lássuk be, ezek a bandák, ebben a sorrend az ország egyetlen városában sem állhatnának egy este a nagyszínpadra, illetve egyben mégis, Miskolcon. mert, van-e ki még nem tudja, idén ott lesz az EFOTT? és ott, állítom, ez a sor maga lesz a gyönyör és a főnyeremény! az egyetlen város, az egyetlen megye, ahol még értékelik a klasszikusokat, a régi nagyokat, a rockot. az estét egyedül Attila – Pataki, naná – tudná, tudja elrontani azzal, hogy az optimálisnak tekinthető kettőnél több számot énekel el a Slamó utáni időszakból, valamint, ha önuralom hiányában térítésbe fog. sajnos mindkettőre van esély, de hátha hat rá is a város szelleme, azaz kapunk egy halom régi Edda slágert mindenki örömére.
gratulálok a szervezőknek, hogy volt bátorságuk összerakni ezt a napot, az pedig tuti, hogy ezen a napon nem csak a 20 év körüliek, de Miskolc, valamint a megye minden rockere ott fog tolongani az EFOTT nagyszínpad előtt.

további szószaporítás helyett álljon itt bandánként egy-egy kedvcsináló nóta. (Kalapács esetében természetesen egy Pokolgép, de olyan, amit Józsi a saját zenekarával is elnyom mindig, ha már az első percektől mindig ezt követeli mindenki.)