Viva Comet: íme az idei jelöltek

Nemrég nyilvánosságra került, hogy kik az esélyesek az egyes kategóriákban arra, hogy idén megkaphassák a hazánkban igen nevesnek számító Viva Comet díjat, mi pedig nem vagyunk restek, megírjuk nektek! A tavalyi névsorhoz képest talán kevesebb a változás, mint azt várhattuk volna (mondjuk jobban belegondolva nem túl nagy a rotáció a hazai zenei bizniszben), de így is vannak új arcok a jelöltek között, tehát érdemes azt átbogarászni. Mostantól indulhat hát a zenészek részéről a rajongók izzítása, szavazzatok minél többen, hogy kedvencetek vihesse haza idén a Cometet! Jah, és persze idén is lesz a gálán külföldi sztárfellépő, a hajtás után eláruljuk, kicsodák!

Nem csigázunk titeket tovább: idén a külföldi sztárok, akik tuti biztos fellépnek az Arénában (a szebb napokat is megélt) slágergyáros Inna (you know, Hot, Love) és a svéd Ola. Erre tuti megmozdul majd fiatal és szülő egyaránt június 11-én a küzdőtéren! A külföldi sztárvendégek mellett élőben lép fel a VIVA Cometen Fluor, a Halott Pénz, Diaz, a New Level Empire, Majka és Curtis, Ganxsta Zolee & Dynamic, a BLR, Tóth Gabi, Király Viktor és még sokan mások, akik később kerülnek bejelentésre. De ne is vesztegessük a szót tovább a fellépőkre, nézzük, hogy mit tehetünk mi, hogy a lehető legjobb legyen a buli:

Szavazzunk! Szavazzunk kedvencünkre, hogy az áhított Gömb jó helyre kerülhessen! Íme a jelöltek listája:

Legjobb férfi előadó: Király Viktor, Kállay Saunders András, ByeAlex, BLR, Fluor

Legjobb női előadó: Hien, Cserpes Laura, Dér Heni, Tóth Gabi, Radics Gigi

Legjobb együttes: Halott Pénz, Children Of Distance, Punnany Massif, Ivan & the Parazol, Hősök

Legjobb új előadó: New Level Empire, Diazmentha, Bogi, Bricklake and Sean Darin, Mohamed Fatima

Legjobb videóklip: Karányi: Celebrate Life, S O N Y A: Kitchen Floor, ByeAlex: Nekemte, Irie Maffia: Badest, Düki: Turn Me On

Íme tehát a jelöltek listája, itt lehet szavazni. A tavalyi évhez képest változás, hogy nincs Superfan díj (avagy kinek van több Facebook addict rajongója), és egyelőre a tavaly a Tankcsapda által elnyert Magyar Könnyűzenéért díjról sem érkeztek hírek. Kifejezetten örülünk viszont Düki újabb jelölésének, tavaly is a show fénypontja volt, mint azt meg is írtuk.

Jó hír, még hogy még mindig korlátok nélkül lehet szavazni, azaz kedvencedet akárhányszor támogathatod 1-1 vokssal. Tehát a lényeg: szavazzatok, aztán június 11-én irány a Sportaréna, jegyeket itt tudtok venni! Amennyiben mégsem tudnátok eljönni a Gálára, otthonról is nézhetitek az eseményt, hiszen a Viva Tv élőben közvetíti azt (és reméljük mi is Instázunk majd nektek élőben)!

VIVA Comet Gála

2014. június 11, szerda

Papp László Budapest Sportaréna és mindenki nappalija (VIVA TV)

Jegyek itt kaphatóak!