Jótékonykodj a Carbonfoolsszal!

Egy hét múlva Karácsony. Történetesen most minden és mindenki ekörül forog. Dekorálunk, vásárolunk, sorban állunk, vásárolunk, sütünk, főzünk, vásárolunk. Az ünnepi készülődések szinte minden időnket és energiánkat felemésztik, és még az utolsó pillanatokban is akad valami tennivaló. Ám vannak olyan dolgok, amik mellett nem szabad és nem is lehet (szó és tettek nélkül) elmenni. Bizonyára mindannyian érezzük, hogy ez az időszak a szeretetről szól, miszerint jobb adni, mint kapni. Az ünnepek közeledtével jobban oda kell figyelünk egymásra, így azokra is, akik valamilyen oknál fogva hátrányos helyzetben vannak.

Talán senkinek nem kell bemutatni hazánk egyik legkedveltebb, angol nyelven éneklő együttesét, a Carbonfools-t. A zenekar számtalan sikert könyvelhet el magának itthon és a határon túl egyaránt, a nyári fesztiválok nagyszínpados fellépője jelenleg az őszi-téli (Carbonsweet) turné utolsó állomásaira készül. Népes rajongótábor áll mögöttük, nem csoda, hiszen a csapat igazán színvonalas, minőségi zenét játszik, emellett a zenekar tagjainak személyében ( Fehér Balázs, Bicskei ’DJ’ Titusz, Miklós Milán, Fekete István, Keleti Tamás ) remek embereket ismerhetünk meg.

Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, minthogy a Carbonfools jótékonysági koncertet ad december 19-én (csütörtökön) a Hope Home Haiti árvaház javára. Az adománygyűjtő estnek a Brody Studios (1064 Budapest, Vörösmarty u. 38) ad otthont. A különleges alkalomra bensőséges hangulatú, akusztikus koncerttel készülnek. Jegyeket 10.000 Ft-ért lehet vásárolni, a befolyt teljes bevételt a sérült gyerekek terápiájára, oktatására fordítják. A koncertre jegyet vásárlóknak a koncertélményen túl a szponzorok jóvoltából exkluzív ajándékcsomaggal is kedveskednek.

Az együttes frontembere, Fehér Balázs személyesen adja majd át az árvaháznak az összegyűjtött adományt, ugyanis hamarosan meglátogatja a rászoruló, nehézsorsú gyerekeket Haitin, ahol önkéntesként tölt el pár hetet.

Az alábbi videóban Balázs mesél a csütörtöki koncertről, és láthatjuk a Remény Háza Haiti vezetőjét, Nemere Dórát és a gyerekeket.

 

„ A Hope Home egy olyan árvaház Haiti fővárosában, Port-au-Princeben, amely otthont ad 27 halmozottan sérült gyereknek és fiatal felnőttnek. A gyerekről hat „mamma” gondoskodik, akik az itt lakók fizikai szükségleteit elégítik ki és rendben tartják az otthont, de ennél többre nincs lehetőségük.
Nemere Dóra 2011 márciusa óta dolgozik itt, ma már vezetőként. Azóta igyekszik javítani a körülményeket és egészségesebb, tettre kész szemléletet vinni az otthon életébe. Olyan oktatási es terápiás programokba kezdett, amelyeket a haiti alapítvány nem tud finanszírozni, ezért hoztuk létre a Remény Háza alapítványt, amelyen keresztül adományt gyűjtünk a programok folyamatos működtetésére. ”

( http://remenyhazahaiti.org/remenyhaza/ )

Rendkívül nemes cselekedet ez az adománygyűjtés a zenekar részéről. Azt hiszem, valamennyien példát vehetünk róluk. Próbáljunk segíteni amikor és ahol csak tudunk!

Amennyiben lehetőségetek van rá, menjetek el a Carbonfools különleges koncertjére, és támogassátok a Hope Home Haiti árvaház kis lakóit. Egy dologban biztos vagyok, az adományozás nagyobb öröm lesz, mint bármely ajándék a karácsonyfa alatt.

Jegyek online: http://www.zenekupon.hu/the-carbonfools-jotekonysagi-koncertjegy.html

Jegyek személyesen: Brody Studios (1064 Bp., Vörösmarty u. 38.)

A koncert csütörtökön este 8 órakor kezdődik.