Ezt add karácsonyra! – ajándékötletek a Fesztblogtól

Ahogyan tavaly is, idén sem hagyunk titeket remek ajándékötletek nélkül az ünnepekhez közeledve! Nincs még meg, mit adsz a családtagoknak vagy a haveroknak? Ne aggódj, a Fesztblog nem hagy cserben, a hajtás mögött pár remek fesztiválos-zenés ajándékot vonultatunk fel, amik között tuti mindenki talál magának valót! 

Faternak

„-Lalikám, van alkoholmentes söröd?

-Várj csak…. van.

-Akkor dobd ki a picsába és adj egy rendeset!”

Az öregek már csak ilyenek, nem tudnak nemet mondani egy jó pofa sörre! Mi lenne, ha idén valami különlegességgel lepnéd meg? No nem egy amsterdami Heineken gyárlátogatással (azt majd jövőre, addig spórolj), hanem mondjuk egy hatos pakk eredeti AC/DC sörrel? Ettől tuti úgy ugrálna, mint Angus jobb napjain! A 6 doboz ára csak 3590.-, errefelé kapható. (Ha ezt drágállod, lehet kapni egyesével is, ha a fater pedig inkább boros, akkor ajándékozd meg egy üveg Iron Maiden-elixírrel!)

Anyunak

Mága Zoltán újévi koncertje, egyértelmű!

Nyugi, csak vicceltem, azért ennyire nem szúrhatunk ki anyuval! Nézzünk inkább valami nyugisabb dolgot neki: mondjuk egy Robbie Williams koncertjegy, na ezzel tuti jó lennél nála még egy-két bejglire ebéd előtt! Mondjuk igen borsos az ára (13900.-tól indul), de az élmény tuti nagy lesz anyunak! Errefelé gyere, ha jegyet szeretnél.

Öcsinek

Ha kezdő fesztiválozó még, akkor valami hazajárós, könnyű dolog játszhat elsőre. Valami lightos felhozatallal, ahol azért nem szedik szét már a bejárat előtt a lejmoló punkok és a bekokózott partyállatok. Várjunk csak, épp most lesz a két ünnep között a Symában az Indoor Fesztivál! Tökéletes, nyomassuk öcsinek a bérletet (meg persze magunknak is, nehogy már egyedül kelljen mennie szegénynek..)! Infók erre.

Nővérnek

Ha a nővéred (esetleg húgod) bölcsész, esetleg volt alteres korszaka, akkor van egy ajándék, amivel tuti hogy egy életre bevágódsz nála: Fishing On Orfű bérlet 2014-re! Hogy miért? Itt áll össze pár év után újra a Kispál és a Borz, azt pedig tudjuk, hogy ez még mindig sok női és lánybugyit benedvesít. Infók erre, az ár pedig igen borsos (dec 31-ig 12990.-), de ahogyan azt mondani szokták: az élmény megfizethetetlen!

Barátnőnek/barátnak

Na, ezt már találd ki magad!

Na jó, nem hagyunk cserben: mondjuk egy romantikus Belga csendesülős nagykoncert a Müpában december 30-án? Nem? Akkor egy páros Sound bérlet 2014-re? Ez sem? Ha tényleg óriási a szerelem, akkor irány a Burning Man fesztivál, ettől tuti elalél majd szíved választottja (ha tényleg ide mennétek, szóljatok és vigyetek minket is!)!

Havernak 

Figyelj, ha már tavaly sikerült a buli hevében szétkapni a haver Quechua sátrát, akkor igazán vehetnél neki egy másikat! És ha már a Decathlonban jársz, akkor nem ártana egy új hálózsák sem, ha már történt az a baleset, amiről nem beszélünk… (ha tényleg ilyesmin gondolkodsz, erre keresgélj). Ha nincs semmi más ötleted, akkor még most vegyél jegyet (amíg van) Frank Turner márciusi A38-as koncertjére! Ha el kellene magyarázni, hogy miért, akkor vedd meg inkább a sátrat!

Kutyának

Vadássz a blökinek valami fasza kendőt az Ebay-en vagy valamelyik netes boltban, a rocker kutyákért megőrülnek ám a szukák!

Ezen kívül mostanában indulnak a nagy fesztiválok jegyelővételei, szóval érdemes lecsapni minél korábban a jegyekre, hogy még olcsóbban biztosíthasd a nyári  megérdemelt szórakozásodat!

Ha esetleg egyik ötletünk sem nyerte el a tetszésedet, akkor egyrészt kénytelen leszel magad utánajárni az ajándékoknak, másrészt pedig figyeld a Fesztblog Facebook oldalát, hiszen _lehet_, hogy ott is lesz valami karácsonyi nyereményeső-féleség! Jó készülődést az ünnepekre!