Egy nap az LGT-vel

Tabán Alsóörsön? A kempingben? Hogy is van ez?

Persze ne tegyünk úgy, mintha újdonságokat árulnánk el nektek, nem nagyon lehet ezen kis hazában olyan zeneszerető ember, aki ne tudna róla, hogy öt év után újabb LGT koncert készül a Nagyon Balaton – tetszik nekem ez a név – műsorözön keretében.

Persze nem lesz Tabán, nem is lehet, már csak azért sem, mert az ingyenes volt, itt meg nem, hogy jegy, de még kiemelt álló és VIP jegy is van (amiből az első kifejezetten disznóság minden zenekar részéről!!!), de az igyekezet, hogy legalább a környezetet felidézzék dicséretes. Még ha csak a természetes fű formájában is.

Viszont van egy dolog, ami miatt jelentős várakozásokkal készülök augusztus 18-ra. Emlékeztek a Szigetes LGT napra? Amikor már tök korán kimehettél a Szigetre, mert mindenfelé programok vártak, este meg ott volt a katartikus koncert? Na, ez a nap is simán lehet ilyen. A kapuk délelőtt 10-kor már nyitnak, és a közönséget nem csak a strand, de számtalan egyéb program is várja. Zenebohócok – ha más nem, hát Somló, mondta Presser -, LGT DJ-k, mutatványosok, versenyek (szépség és dob püfölős), és persze a Balaton. Délután 4-től a fanatikusok együtt melegíthetnek a zenekarral a nyilvános beálláson, sőt különféle relikviákat is beszerezhetnek a Világ legolcsóbb LGT butikjában.

Szóval lehet bánkódni, hogy Alsóörs a Tabántól elég messze van, hogy a jegyárak is magasabbak kicsit az ingyenesnél, de azért azt be kell látnia mindenkinek, hogy a zenekar mindent megtesz, hogy jól érezzük majd magunkat.

Aki már az utazás alatt melegítene, azt nosztalgia járat is várja, egy buli vonat, tele meglepetésekkel. A vonatozás egyetlen hátránya, hogy az állomás és a kemping közötti távolság nem kicsi. De nagy csapatban gyalogolva, sztorizgatva, LGT-t dúdolgatva még a séta is jól esik! A fáradt lábak pedig akár a koncert ideje alatt is áztathatók a Balatonban.

A végére egy fontos információ: tekintettel arra, hogy többségünk a fizetését hó elején kapja meg, ezért a kedvezményes jegyek vásárlási határidejét augusztus 9-ig meghosszabbították! 

JEGYÁRAK
Álló- és fűbenfekvő jegy augusztus 9-ig: 6990 Ft, utána: 8500 Ft
Rajongó jegy (a színpad előtti sorok), augusztus 9-ig: 9990 Ft, utána: 12990 Ft
VIP-belépő (ülőjegy, lelátó), augusztus 9-ig: 17.990 Ft, utána: 19990 Ft