5 éves Nemjuci születésnap az A38-on

Bizony-bizony, repül az idő, már a Nemjuci is öt éves zenekar lett idén, jövőre már nagycsoportos óvodás lesz.Az viszont talán eddig példa nélküli, hogy az ünnepelt éppen a nála kétszer idősebb A38 hajón ünnepelje március 16-án születésnapját, az majdhogynem példátlan. Épp ezért kár is volna kihagyni, aki a parton marad az lemarad!

Nem hiszem, hogy a Nemjucit sokaknak be kellene mutatni azok közül, akik itt élnek Magyarországon, és az elmúlt pár évben legalább egy hazai fesztiválon részt vettek. Igaz, általában nem egy nagyszínpados zenekarról van szó, akik este tízkor játszanak tömött sorok előtt, de ettől még nem kell őket leírni. Németh Juciékba már mi is többször, több helyen belefutottunk a fesztiválok alkalmával, és meg kell, hogy mondjuk: délután vagy a lemenő nap fényében egy finom rozéfröccsel a kezünkben ritkán találhatunk jobb programot a Nemjucinál. Persze március 16-án semmi közük nem lesz a lemenő naphoz Juciéknak, maximum a roséfröccshöz, amit az A38 orrbárjában veszünk majd a koncert előtt, de ne legyenek kétségeink a nagy buli felől, ami aznap este kerekedik majd.

Igaz, nem sok ötéves születésnapon voltam eddig (talán még gyerekkoromban egy zsúron) és itt talán még torta sem lesz, de reméljük, az ünneplő közönség elégedetten távozik majd a helyszínről. Az A38-as koncert után pedig folytatódik az országos Nemjuci turné, aminek keretein belül most olyan helyekre is eljut a zenekar, ahol eddig még nem jártak. Reméljük, Juci betegsége is mihamarabb rendbe jön (ami miatt múlt heti koncerteket kényszerült lemondani) és semmi sem zavarja innentől kezdve az önfeledt mulatozást.

A turné összes állomásán megtalálható lesz természetesen a már-már megszokott Nemjuci turi, ahol a Juci által turkált és utána személyre szabott ruhadarabokat lehet megvásárolni. Gyertek, és ünnepeljük meg együtt a Nemjucit, vigyázat, a kezdési időpont itt tényleg a kezdést rejti (ugyanis a Juciék után Krama és Meller buli lesz a hajón)!

Nemjuci
03.16.SZOMBAT.20H
Jegyár: 1.200.- Ft, Elővételben: 1.200.- Ft