Az Akváriumban indul újra az Irie Maffia Soundsystem heti bulisorozata

Néhány hét kihagyás után a budapesti Akvárium Klubban indul újra az Irie Maffia Soundsystem közel tízéves heti bulisorozata. A Valentin-napi nyitóbulin nemcsak a felállásból régóta hiányzó MC Kemon-t üdvözli újra a csapat, de a lányoknak is ingyenes a belépés.

Az Irie Maffia Soundsystem közel tíz éve létező, a sikeres koncertcsapat zenekari felállása melletti dj-formáció, melyet ELO (korábban Dermot), JumoDaddy, Columbo és MC Kemon azzal a céllal hozott létre, hogy az épp aktuális kedvenc partyzenéiket játsszák. Ezek a zenék széles palettán mozognak, mára a reggae-től a dancehallon át a szexin középtempós moombahtonig vagy akár a legfrissebb klubzenei őrületig, a trapig is eljutottak. Az Irie Maffia Soundsystem évek óta működteti saját heti klubestjét, ahol az évek során olyan sztárokat is vendégül láttak, mint a Diplo vezette Major Lazer, Baby Cham, Top Cat, Tenor Fly, az Irie Ites vagy a South Rakkas Crew.

A zenekar alapítói ezen túl az Akvárium falai között tartják heti dzsemborijukat, ahol a kiadatlan saját szerzemények tesztelése, a közös zenei útkeresés és a legmodernebb klubzenei hangzások egész éjszakás dj-szettben forrnak össze.

A február 14-ei Valentin-napi nyitóbuli a hölgyeknek egész éjjel ingyenes. Az est folyamán erre az alkalomra készült koreográfiát mutat be a Goodas Crew tánccsoport, valamint a már régóta külföldön tartózkodó MC Kemon hazatérését is ezen az éjszakán ünnepeljük.

###

Irie Maffia Soundsystem Akvárium heti klubest – Nyitóbuli

Valentin-napi buli – lányoknak ingyenes!

Időpont: 2013. február 14. 23:00

Hely: Akvárium Klub Erzsébet tér 1051 Budapest

Line Up: ELO, JumoDaddy, Columbo, MC Kemon

Special Guest: Goodas Crew Táncsoport

Belépő: 400 Ft

Facebook event: http://www.facebook.com/events/539610022729402