Valentin-napi móka vol.2: Odettel az A38-on!

Igazi Bálint-napi csajbuli a kortárs magyar pop egyik legbájosabb jelenségével, A dal tévéműsorban döntős Odettel, illetve a négy lányból álló Cherry Bombbal. Ha valaha is kérdés lett volna, hogy február 14. a lányokról szól, akkor most eloszlatjuk a kétségeket: két remek produkció, belevaló csajokkal a főszerepben. És ha romantikusra kellene hangszerelni az estét, akkor az A38 Hajó panorámaétterme speciális Bálint-napi ajánlattal várja a párokat koncert előtt, alatt és után.

A kortárs magyar könnyűzene talán legüdébb jelensége Odett, aki édesapja, Polgár Péter gitáros-zeneszerző révén elég hamar bekerült a popzenei vérkeringésbe. 2008-ban megjelent első lemezén Müller Péter Sziámi írta a szövegeket, és közreműködött rajta Takáts Eszter és Varga Zsuzsa is. Odett ekkor még tulajdonképpen a Go Girlz! Nevű együttes énekes-frontleánya volt, de 2010-től már szólókarrierbe kezdett – immár saját nevén, Odettként.

Ekkor kezdődött együttműködése Pater Sparrow rendezővel, aki – azon kívül, hogy szövegeket írt az énekesnőnek – több nagy sikerű klipet is készített neki, a Vesztőhely, majd a Van az a pillanat komoly letöltésszámokat ért el a YouTube-on, illetve rendszeresen játssza ezeket a VIVA és az MTV is. Odett 2011-ben megjelent Hanyatt, homlok, egyenes lemezéről a Hanyatt című szám már közel jár az egymilliós letöltéshez. Közben egy évig a Realistic Crew énekesnője is volt.

Szólólemezének producere, Takács Zoltán Jappán és ez utóbbi zenésztársa a Soerii & Poolek duóban, Kovács Geri írta meg Odettnek a Ne engedj el című számot, ami bekerült a magyar Eurovíziós válogató, A dal döntősei közé, és éppen ezekben a hetekben derül ki, hogy továbbjuva ez a dal képviselheti-e Magyarországot a svédországi döntőben.

Ezzel párhuzamosan Odett a Pusszy című, jellegzetesen Soerii & Poolek-es számban és az ahhoz készült videóklipben is közreműködik.

Az önmagában nagyon izgalmas koncertet ígér, ha négy lány játszik a színpadon, de a Cherry Bomb jóval több egy átlagos csajzenekarnál. A pop-rock kvartett repertoárján Pink vagy Christina Aguilera slágerei éppúgy ott vannak, mint a Mötley Crüe vagy a Monster Magnet szerzeményei, de az is elég szexi, ahogy a csajok Danko Jonest nyomnak. A Cherry Bomb neve mára összeforrt a sikkes rocknroll parti fogalmával. Kíváncsi vagy, hogy ez mit takar? A Cherry Bomb különleges utazásra hív a rocknroll világába!

Odett

Cherry Bomb

2013. február 14., csütörtök 20h

A38 Hajó – Petőfi híd budai hídfő

Koncertterem

Belépő: 1300 Ft, elővételben: 900 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.