Mulatós péntek – Sziget 2012 3.nap

Naná, hogy a délután fő programját az olimpia adta megint! Persze kikaptunk, vagyis ennek a meccsnek is az lett a vége, mint mindegyik Szigeten nézettnek, vereség. De legalább az kiderült, hogy a szigetlakók igazán sportszerűek.

A vesztes meccs után a LaBrassBanda-val igyekeztünk vigasztalódni, és ők bánat űzés szempontjából egész jó választás. Engem legalábbis eléggé fel tud vidítani a pár bőrnadrág és a rézfúvósok. Ha erre azt mondaná bárki, hogy zenei ízlésem nem túl kifinomult, akkor én egy percig sem vitatkoznék vele. Egyébként is, a Szigetre szórakozni járok és nem finomkodni.

Ezen mottó jegyében az este fő programját Shantel és a The Bucovina Club Orkestar adta. Annak ellenére, hogy a nagyszínpadon velük egyidőben a Stone Roses szórakoztatta a megjelenteket a világzenei előtti tér egyáltalán nem volt üres, sőt! Ráadásul a koncert alatt a közönség meglehetősen nagy őrjöngést produkált, és ha valaki nyilvántartott volna idáig ilyen rekordokat, akkor mostantól az egy koncert alatt a tömegen úsztatott testek számában ez a koncert egyértelműen az első helyek valamelyikén van.
Egyáltalán nem bántam meg, hogy őket választottam, szeretem, ha egy koncertet szünet nélkül lehet végig táncolni, tapsolni és kiabálni.

Útban a Magic Mirror felé, ahol péntek estére általam kedvelt fellépőt ígértek, még beugrottunk kicsit az Open-re, ahol a …Catsandox lépett fel, csekély érdeklődés mellett, pedig ők ennél azért jóval többre érdemesek. Takáts Eszter, Kirschner Péter, Müller Péter Sziámi – elég jó névsor, nem?

A Magic Mirror cirkuszi sátrával nem tudok megbarátkozni, minden évben várom vissza a tükrös csodát. Idén megint hiába vártam.
Péntek estére a műsor Kulka János fellépését ígérte, egyértelmű volt, hogy azon én ott leszek. Mire elindult a show megtelt a sátor. Szomorúan láttam, hogy a műsor fellépői gyakorlatilag ugyanazok akiket már tavaly és előtte is láttam. Diva Tomasz, a cowboyok, a guminő és a többiek. Szerencsére Kulka az elején volt, énekelt két nagyszerű dalt, amik egyáltalán nem kötötték le a közönség távolabbra szorult részét. Kiváló dalok voltak, kiváló előadásban, de legalább az egyik lehetett volna pörgősebb, varietéhez illő.
Kulka után még másfél számot bírtam, untam az egészet, kicsit túlzás minden évben ugyanazt adni elő. Egyébként is, a magam részéről Lady Dömper fan vagyok, ő és csapata minden évben tudott újat mutatni, rajtuk mindig jól szórakoztam.
Összefoglalva: vissza a tükrös ‘sátrat’, és vissza bele Lady Dömpert!

Az estében aztán már nem volt más, csak tánc hajnalig. A legjobb program a Szigeten.

Képek FB oldalunkon, igazán szeretni valók!