Happy Birthday Fish!

Születésnapi koncertet ad a Fish! zenekar március 30-án, pénteken este a Dürer Kert színpadán.

A csapat tavaly SAV címmel ingyenesen letölthető új lemeztkészített, jelölést kapott az MTV European Music Awards Legjobb Magyar Előadó díjra és elnyerte Az év klipjének járó Kettőnégy Gumizsiráf-díjat. Van mit ünnepelni.

Az ország egyik legnépszerűbb koncertzenekarának tartott Fish! 1999 óta létezik ilyen-olyan formában, de az elmúlt öt-hat évben vált úgynevezett „fontos” zenekarrá” és a legnagyobb nyári fesztiválok elmaradhatatlan fellépőjévé. A 100% hardpop stílusban zenélő rockbanda tavaly ősszel jelentette meg SAV című új nagylemezét, amit a többihez hasonlóan ingyen lehet letölteni a www.fishonline.hu honlapról. A SAV már 10 000 letöltésnél jár, az album klubturnéja pedig mindenhol teltházzal zajlott.

Folyamatos fejlődés, alulról építkezés, humor, ingyenes lemezek, kirobbanó energia a koncerteken – a lényeg talán ennyi, nem kell túlragozni. Ahogyan a Fish! zenekari profilján arajongók megfogalmazták:
„A lényeg az, hogy egy Fish! koncertben bármikor, bárhol benne vagyok, élőben szétrúgják az ember seggét, imádom!”
„A Fish!-ről sajnos sok okosat nem tudok elmondani. Nem dolgoznak tornacipőt bámulós,több órán át értelmezhető, Facebook üzenőfalra kimásolható mélyértelmű szövegekkel, csupán feljönnek a színpadra, letépik a fejünket, dekázgatnak vele pár percig majd bevisznek egy touchdownt (elnézést a képzavarért). ” Ez utóbbi idézet egyébként Csingasz bloggerünk egy régebbi, ám annál nagyobb sikerű szösszenetéből került fel a zenekar hivatalos oldalára.

A végére a megunhatatlan új klipp, amiben Fish! rajongó blogunk boci29 bloggerünkkel képviseltette magát:

 

2012. március 30. péntek Dürer Kert
belépő (csak a helyszínen): 1000 forint