Döntsd el te, ki lépjen fel a PaFe-n!

A Pannónia Fesztivál szervezői az elmúlt évekhez hasonlóan ismét lehetőséget adtak a lelkes közönségnek, hogy kiválaszthassák, milyen együttesek lépjenek fel Várpalotán, a Cseri-parkerdőben. Az idén hatodszorra megrendezésre kerülő fesztiválon azonban nem csak szimplán öt együttesre lehet voksolni, hanem a szavazással akár páros belépőt is lehet nyerni!

Szavazni a mai naptól kezdve lehet a már jól ismert www.pannoniafesztival.hu oldalon, azonban, mielőtt mindenki beírná szokás szerint az öt kedvencét, akiket szívesen látna az idén május 24-27 közötti fesztiválon, érdemes elolvasni a játékszabályokat. Talán a legfontosabb változás, hogy idén bekerült a gépezetbe egy pontrendszer, ami szerint a szavazónak összesen száz pontot kell elosztania az öt általa fellépésre ítélt zenekar között saját belátása szerint. Azonban ez még nem minden! Idén arra is kíváncsiak a szervezők, ha van olyan zenekar, zenész, akinek a buliját semmiképpen sem látná szívesen a kedves fesztiválozó május végén, az év első szabadtéri koncertsorozatán.

A pontrendszernek köszönhetően a szavazók is gyűjthetik pontjaikat a szavazás során, ez azonban nem csak dísznek jó: esélyt kapnak a voksolók, hogy megnyerjék a páros belépőt az idei várpalotai mulatságra!

A szervezők ígérete szerint idén is az első 50 zenekart hívják meg a fesztiválra (akik elérik a tízezer pontot), és hamarosan a TOP 500-ban pedig nyomon követhetjük a szavazás állását. Nincs más hátra tehát, szavazásra fel, hiszen az év első fesztiválján tényleg ti döntitek el, kik lesznek a fellépők!

Ti kikre szavaztatok?