Tüntetés a Zöld Pardonért

Ha szereted, akkor azért gyere!

Ha nem szereted, de egy-egy koncertjére mindig elmész, akkor azért gyere!

Tüntessünk együtt a Zöld Pardon megmentéséért, hogy mondvacsinált okokkal ne zárhassák be!

Személy szerint én nem gondolom, hogy sikerrel járhatunk. A mindennapi tapasztalat azt mutatja, hogy a hatalom nem szokta meggondolni magát, főleg akkor nem, ha úgy érzi, hogy presztizsveszteség érné döntése megváltoztatásakor. Vagy főleg akkor nem, ha titkolt anyagi érdekek is fűződnek a döntéshez.

De ez nem lehet indok arra, hogy ne emeljük fel szavunkat egy döntés ellen. Sőt! Ilyenkor kell csak igazán hangosan kiabálni, hogy még véletlenül se ringathassa senki magát abba a tévedésbe, hogy mindenki helyesli azt, ami történni fog.

A ZP üde színfolt a város dzsungelében, tüntessünk érte együtt, hátha mégis lesz valaki, aki elgondolkodik a döntés helyességén!

Az esemény FB oldalát itt találod.

GYIK és tudnivalók ugyanonnan:

MIÉRT TÜNTETÜNK?
Mert a Zöld Pardon bezárása még nem eldöntött kérdés. Ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk ezt a helyet!
Tiltakozzunk együtt a Zöld Pardon megszüntetése ellen! A XI. kerületi önkormányzat most mondvacsinált okokra hivatkozva be akarja záratni a ZP-t.
Arra kérünk benneteket, hogy ZÖLD színű ruhában gyertek a demonstrációra, ezzel is kifejezve szimpátiátokat a ZP iránt! Mutassuk meg együtt a ZÖLD szín erejét!

HOGYAN NYILVÁNÍTHATOM KI VÉLEMÉNYEM?
A Támogató demonstráció a Zöld Pardon megmentéséért békés formában, pártpolitizálástól mentesen szeretné a világ tudtára adni, hogy Budapest és a XI. kerület is szürkébb és unalmasabb lenne, ha nem lenne ZP. Arra kérünk minden leendő demonstrálót, hogy békésen, a társadalmi normák szerint nyilvánítsa ki véleményét a témában.

FONTOS!
A demonstráción a hatályos szabályozás értelmében semmiféle kereskedelmi tevékenység nem folyható, ezért mindenki hozzon magával kellő mennyiségű alkoholmentes frissítőt.
Ne feledjétek, hogy csakúgy, ahogy Budapest teljes területén, a XI. kerületben is TILOS alkoholt fogyasztani közterületen!
És még valami nagyon fontos: vigyázzatok a környezetre, ne szemeteljetek a demonstráció helyszínén!

HELYSZÍN ÉS MEGKÖZELÍTHETŐSÉG!
A demonstráció helyszíne a Műegyetem rakpart, a ZP alsó bejáratától 200 méterre, a Szabadság híd irányába. Arra kérünk benneteket, hogy a Petőfi híd irányából érkezzetek, és lehetőleg használjátok a tömegközlekedési eszközöket!
Térkép és útvonal a helyszínről: http://g.co/maps/eff5 (Google Maps)

További információ az eseményről és pártfogói fotó készítés:
www.partfogo.zp.hu