Ha kedd, akkor VOLT van!

Kedden a 0.nappal nyílik a VOLT. Lehet menni sátort verni, majd bejárni a terepet, keresve a tavalyi ismerős zugokat és az idei újdonságokat. Lehet feltölteni a VOLT-kártyát, feltenni az alkohol vásárlást engedélyező karszalagot és megmerítkezni a bevezető nap programjaiban.

Arról, hogy mit kínálnak a szervezők a nulladik napra a részletek a hajtás után.

Komolyan érdekel, hogy tényleg minden 18 éven felüli fesztiválozón lesz-e karszalag, hogy ne utasítsák el a pultoknál, amikor sört akar vásárolni? A szervezők ígérete szerint ugyanis, a kiskorúak védelmében, karszalag nélkül nem lehet majd alkoholtartalmú italt vásárolni a fesztivál területén, hiába a csurig feltöltött VOLT-kártya. Azt persze könnyelműség remélni, hogy egy karszalaggal elkerülhető, hogy részeg tizenévesek dülöngéljenek a színpadok előtt, legfeljebb nem a fesztivál területén, hanem azon kívül szerzik majd be és döntik magukba az alkoholt.

Visszatérve a programokra el kell ismerni, hogy, bár kevés koncert lesz kedden, de nulladik naphoz képest erős kezdést ígér a program. Lesz Kispál búcsú film – Napozz Holddal – vetítés koncert körülmények között – anno a WB beli bemutatón épp ezt hiányoltam -, ami ha nem is pótolja Lovasiékat, azért különleges élményt ígér.

Lovasival várhatóan nem csak filmen lehet majd találkozni, hiszen jó eséllyel a Budapest Bár fellépésén ott lesz ő is.
A nulladik nap fellépője még a Magna Cum Laude, de képviseltetik magukat a „soproni öregfiúk” is, a Too Late fogja nyomni a lelkes közönségnek a legnagyobb rockslágereket.

Az ismerkedési est éjfél utáni szakaszában a főszerepet a DJ-k veszik át, az MR2 színpadon a REWIND VOLTos különkiadása jelentkezik Palotaival, Cadikkal, Publoval és Zeek-kel, az RTL Music Klub színpadán DJ Enikő, a T-Mobile teraszon pedig a Tesco Diszkó adja majd a zenét virradatig és azon túl.

Kapunyitás 18.00-kor. VOLTra fel!