Jäger Master Tempo DJ verseny élő döntő a Millenárison

DJ Palotai, Subotage és az Anima DJ Set DJ-i hosszú órákon át zsűriztek, végighallgatták a Jäger Master Tempo DJ verseny jelentkezőinek mixeit. A több, mint 200 lemezlovas közül az ő szavazataik és a közönség lájkjai alapján kiválasztott három legjobb élőben pörgeti majd a lemezeket az elsőségért pénteken, a Millenáris Teátrumban, egy hatalmas partyn.

Ha bele akarsz szólni a végeredménybe regisztrálj és ha neked kedvez a szerencse, akkor pénteken este gyere és hallasd a hangod! A hangmérőkkel felszerelt hatalmas bulin az nyeri a fődíjat, aki szó szoros értelmében a leghangosabb sikert aratja a zsűri és a közönség körében egyaránt.

A Jäger Master Tempo DJ tehetségkutatója április 29-én startolt a neten, a versenyre pedig mindenki nevezhetett, aki még nem profi DJ, de azzá szeretne válni. Egy-egy ütős mixet bárki feltölthetett a verseny honlapjára, és ha elég meggyőzően pakolta össze a zenét, és jól is kampányol magáért, megnyerheti a DJ versenyt.

A tehetségkutatón DJ Palotai mellett Subotage, az Anima DJ Set DJ-i és a közönség együtt döntenek arról, ki lesz az idei év legjobb DJ-je. Az eddig több mint 20 ezres közönség lájkjaiért a versenyzők a Jäger facebook-oldalán is kampányolhatnak, azaz az önmenedzselésben is kipróbálhatják magukat, gyakorolhatják, hogyan lelkesítsék a rajongóikat, ezzel is készülhetnek a jövőbeli DJ-karrierre.

Május 16., a nevezési határidő lejárta után a verseny döntőjére sem kell sokat várni, hiszen május 20-án, a kiválasztott három legjobb DJ élőben méri össze tudását. Az sem utolsó szempont, hogy hol, hiszen a DJ szettek a Millenáris Teátrumban, egy nagyszabású, ezerfős buli hangulatáról gondoskodnak majd. Az óriási partyra a jagermastertempo.com-on regisztráltak közül azok a szerencsések juthatnak be, akiket kisorsolnak a szervezők. Az élő versenyen a zene mellett az övék lesz a főszerep, hiszen itt már az ő szavuk dönt. Pontosabban: a hangjuk, ugyanis minél jobban kieresztik, annál jobban támogatják azt a versenyzőt, akit a dobogó legfelső fokán szeretnének látni. Mindez azért lesz lehetséges, mert a bulin hangerőmérők mérik majd, hogy a bulizóknak ki tetszett a legjobban.

A lényeg pedig az, hogy a három versenyző bármelyike is nyer, a nyeremény mindhármuknak a profivá válás útját jelenti. A harmadik helyezett 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt kap a Zaj Studio DJ technikát árusító szaküzletbe, a második helyezettnek szintén ebbe az üzletbe jár voucher, 150 ezer forint értékben. A győztes 350 ezer forintért vásárolhat be magának ugyanitt, valamint lehetősége lesz a Jägermeister DJ-jeként 2011-ben a márka rendezvényein zenélni.

A döntőben fellépő DJ-k sorrendje a szakmai zsűri és a FB like-ok együttese alapján a következő:
I.    helyezett SWAIN
II.  helyezett DJ THREAD
III. helyezett DAVENY

Drukkolj a nyerteseknek és kövesd az eseményeket a Facebookon!