Compact Disco lemezbemutató a Symbolban

Május 14-én a Symbol Budapest Szombat Esti Ház sorozatának vendégeként mutatja be második albumát a Compact Disco.

Első lemezük, a Stereoid, szinte berobbant a köztudatba, játszott róla számokat az MR2, klipjeiket bemutatta az MTV és a Viva is. A zenekart jelölték a Viva Comet Év együttese díjára, Év Albuma díjat nyertek az Antropos.hu szavazásán, hogy a Fonogram-díjat már ne is említsem!

Ilyen előzmények után nem csoda, hogy a II címmel megjelenő album iránt fokozott a várakozás.

A hírek szerint az új album egy érett anyag, mely híven tükrözi a zenekar elmúlt másfél évének zenei fejlődését. A 10 dalos lemezen a fiúktól már megszokott slágeres dallamokat hallhatjuk, a tőlük szintén megszokott korszerű és előremutató hangszerelésben.

Az első klipes dal a Feel The Rain lesz, mely az MR2 Petőfi és több regionális rádió playlistjén figyel már.

Támogatókban sincs hiány, az elmúlt időben a Red Bull és a Tisza mellett a T-Mobile és a Police (napszemüveg) is beállt a csapat mellé.

A Compact Disco természetesen ott lesz május végén a Red Bull által szervezett Liszt-Remix című rendezvényen is, ráadásként pedig az angol Age Media kiadó worldwide megjelenteti a zenekar I’m in love, Without You és Fly or Dive című kislemezét még az idei évben.

De mindezek előtt még vár mindenkit a Symbol Szombat Esti Háza május 14-én, egy kiadós DJ párbajra. Kezdés este 11-kor. A helyszínen egyúttal az új album is megvásárolható lesz.