Megjelent az Irie Rocktrio Kick Out című új albuma!

Irie Rocktrio – Kickout Az Irie Rocktrio 2010 januárjában vágott bele az első nagylemez dalainak rögzítésébe, melyeket Havas Miklós Horváth Gergely és Szekér Ádám szerezte. A stúdiómunkára 2010 februárjában került sor, Scheer „Max” Viktor irányításával a budapesti Pannonia Stúdióban. Külön érdekesség, hogy az album dalait úgy vették fel, mint a hőskorban: valamennyit élőben, egyszerre játszották fel a srácok, egyetlen nagy térben, hogy a zenekar koncertjeinek elementáris ereje és energiája a lemezre is rákerüljön.

Az album produceri munkálatait, keverését és masteringjét egy igazi híresség, a Grammy-díjas Tom Weir végezte el a Los Angeles-i Studio City Soundban. Ő korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint a No Doubt, a Limp Bizkit, Shaggy, Chris Cornell, Eric Clapton vagy Keith Richards.

„Óriási dolognak tartjuk, hogy bevállalt minket. Nagyon szereti a zenénket, a szívügyének tekinti a közös munkát, és ugyanabban az elbánásban részesít bennünket is, mint egy szuperprodukciót. Hatalmas megtiszteltetés a számunkra, hogy vele dolgozhatunk.”

Az Irie Rocktrio hamarosan debütál első videóklipjével, amit a R’N’R Princess című dalhoz készített egy tehetséges fiatal rendező, Kiss Rudolf Péter. A klipet kisiskolásokkal forgatták le, és egy iskolai farsangi ünnepségen játszódik, amit egy tíz év körüli Juliette Lewis hasonmás őrült rockkoncertté változtat át.

Az Irie Rocktrio első nagylemeze 2010 november 18-án jelent meg a CLS Music gondozásában, egy lemezbemutató koncert keretében az A38 Hajón. Ezt országos turné követi, majd jön a fesztiválszezon, a határ pedig a csillagos ég, vagy afölött.