Ír veszedelem a hajón: a La Coka Nostra Budapesten

2010 első fele a hiphopszeretők számára igazi aranybánya volt, főleg hogyha az itt fellépő nemzetközi sztárokra gondolunk. Itt volt a Mobb Deep, múlt csütörtökön Method Man, az év elején a Slaughterhouse… Április végén pedig a keleti part sokak szerint legjobbjai, a La Coka Nostra brigád látogat el az A38 hajóra.

Az LCN legismertebb arca természetesen nem más, mint Everlast, akit két kiváló szólólemeze mellett a hiphoptörténelem legendás csapatából, a House Of Painből is ismerhet a nagyérdemű. De nem csak ő érkezik, hiszen itt lesz Ill Bill a Non Phixionból, Slaine, és Danny Boy (szintén House Of Pain-tag), a zenékért az este folyamán pedig Dj Eclipse felel majd.

A 2005-ben alakult La Coka Nostra eredetileg nem akart lemezeket kiadni, csupán egymást tisztelő és szerető elaődók csoportja volt. A közös fellépések és közreműködések 2006 végére felerősítették azokat a hangokat, amik egy lemez elkészítéséről szóltak. Ekkora alakult ki a csapat végleges képe, Ill Billel, Everlast-tel, Slaine-nel, Dj Lethal-lal és az egész brigád motorjával, Danny Boy-jal.

Egy EP után („100% Pure Coka”) végül 2009-ben jelent meg első albumuk az „A Brand You Can Trust” címmel a Suburban Noize kiadó gondozásában, ahova egy évvel korábban szerződtek le. A fogadtatás minden várakozást felülmúlt, hiszen hatalmas siker volt a rajongók körében az album.

La Coka Nostra – That’s Coke

2010-es turnéjuk során látogatnak el először Magyarországra, ahol megtámogatja őket Dj Zomblaze Bobakromemal és Busával karöltve, valamint Kool Kasko és Black Dog szerepel még az este folyamán a lemezjátszók mögött.

Kik: La Coka Nostra
Kik még: Zomblaze ft. Busa & Bobakrome, Kool Kasko, Black Dog
Mikor: 2010. április 27.
Hol: A38, Budapest
Mennyi: elővételben 5500HUF, a koncert napján és a helyszínen 6000HUF

További infók:
La Coka Nostra myspace
A38
Facebook
Last.fm