Újult erőkkel támad a Másfél!

 Töltsd le ingyen az új számot a zenekar oldaláról >>> itt <<<.

Vagy menj el a koncertre: 2010. március 17-én 20:30, Szeparé Bisztró

Annak, aki valaha is aktívan részt vett a hazai klub és fesztivál  életben, bizonyosan nem kell bemutatni a Másfél zenekart.
Nem csoda, hiszen több, mint 20 éve a magyar underground zenei világ legeredetibb csapataként jegyzik őket.

A Másfél egyedülálló hangzásvilágát annak a pszichedelikus kortárs zenének köszönheti melyet elsősorban az elektro-pop, a drum n bass, a dub, az acid-jazz és az alternatív rock hatások jellemzik.
Nagy örömünkre hosszabb szünet után a zenekar újult erőkkel és új felállással vág neki a 2010-es évnek!
Ráadásul a moszkvai örmény-orosz Deti Picasso két tagjával, a gitáros Karen és az énekesnő Gaya Arutyunyan testvérpárossal kiegészülő instrumentális Másfél új hangzással kísérletezik!

2006-ban megjelent En Garde! lemezükön hallható Aerosoul című számukban már kísérleteztek énekhanggal is, azonban a 2010 őszén megjelenő új albumon már a zenekar aktív tagjaként szerepel az énekesnő Gaya.

Jegy és koncert információ:

elővételben: 800Ft
helyszínen: 1000Ft

Nyitott, mindenki által látogatható koncertek a Szeparé Bisztróban!
A Szeparé Bisztró koncertek látogatása Szeparé klubkártya tulajdonosoknak ingyenes.
Kártyával nem rendelkező vendégek a Szeparé Bisztró Open napok keretén belül (K-Sz) belépő vásárlása ellenében nézhetik meg a koncerteket.

Jegyvásárlásra nyitvatartási időben a helyszínen, valamint kiemelt programok esetében a Promenád Caféban (Mammut II. földszinti terasz) van lehetőség.
Az árak programonként változnak, melyek minden esetben a Szeparé Bisztró oldalán (www.szeparebisztro.hu/programok) a programajánló végén vannak feltüntetve.