Ösztrosokk 2010

 Az Ösztrosokk csapata 2010-ben is a megszokott helyen várja a bulizni vágyó „csak csajokat”. Az első mindjárt jövőhéten, január 16-án kerül megrendezésre, a szokásos két teremmel: club-dance, és retro tánctérrel.

Egy órakor műsor az Alibiből ismerős művészekkel, Melinda a Alibi Angel Klubtól, és Barbara a Club Undergroundból. Belépő. 1000 ft, A helyszín: Népliget, a Planetárium mellett, a metrótól 2 percre.

A következő bulira sem kell sokáig várni, csak egy hónapot, február 13-án ezúttal új helyen, a Club Undergroundban. Igen, a dátum nem véletlen, Valentin nap előestéjén itt is megtalálhatod a párod. Éjfélkor show műsor a Club Underground fellépőivel, ezúttal leszbikusoknak, és barátaiknak szól az este. Belépő 1000 ft, a kötelező fogyasztás pedig még egy ezres. Érdemes időben érkezni, mert csak a hely csak 400 főig fogadóképes.

Ha mégis lemaradtál volna, a következő héten, február 27-én  ismét kinyitja a kapuit a Diesel, hogy helyet adjon a Labrisz és Ösztrosokk közös farsangnak. ide érdemes beöltözni, mert nyeremények várnak a jelmezverseny résztvevőire, és műsorral is lehet készülni. Tehát kurvásnővérkék, drag kingek, hobbi dominák, készülhetnek a jelmezek, már csak két hónapot kell várni. A belépő ismét 1000 ft.

Márciusban sem maradunk szubkulturális diszkó nélkül, március 13-án vár újra a Diesel.

Kapcsolódó linkek: