Hazai Disco a Tesco Discoban!

A hazai indie-bástya Tesco Disco első alkalommal jelentkezik élőzenés rendezvénnyel a város legszuperebbül felújított régi-új helyén, a Trafó Bár Tangó helyén üzemelő Mappa klubban. Az este folyamán a hazai indie-élet meghatározó szereplői ragadnak hangszert és különböző italokat, hogy megtáncoltassák a nagyérdeműt.

Az este első fellépője a hamarosan komplett lemezzel jelentkező, híresen önfejű és kíméletlenül szerteágazó póversztónerben utazó rockduó, a Lo-Fi Stereo, aki a hölgyek nagy barátja – készítettek duót Varga Zsuzsával és a Neoból ismert Hodosi Enikővel is.

Másodikként lép fel a budapesti kúl szcéna legfrissebb és legillusztrisabb szupergrupja, a Haunebu, olyan tagokkal, mint a legjobban öltözött férfinak választott Moog Ádi és a stíluskirály Veszéjes Áron. És hogy az este ezután se maradjon menőségügyi szakértő felügyelete nélkül, a hazai indie multitasking front egyik legsokoldalúbb egyénisége, Szarvas Árpi lép színpadra zenekarával, a négy tagúra szintisedett EZ Basic-kel egy erőteljes táncoltatás erejéig. A koncertek után minden csőnadrágok keresztapjai, Kecske és Pipo veszik irányításba a DJ-pultot.

2010 január 16. 21:00
Mappa Klub (ex-Trafó Bár Tangó)

Lo-Fi Stereo
Haunebu
EZ Basic

Tesco Disco (Kecske & Pipo)

Belépő: 1000 huf

myspace.com/lofistereo
myspace.com/haunebuband
myspace.com/ezbasic
myspace.com/tescoodiscoo