Amire egész évben vártál: Offline Sport Games a város tetején

Az idén tizedik alkalommal megrendezésre kerülő Offline Sport Games szervezői nem lőttek nagyon mellé az „amire egész évben vártál…” mondattal, hiszen nagyon sokan vannak, akik tényleg erre a rendezvényre vártak egész évben. A hagyományosan augusztus utolsó hétvégéjére eső fesztivál szépen lassan az ország legnagyobb extrémsport eseményévé nőtte ki magát.

Augusztus utolsó hétvégéje már tizedik éve jelenti azt a magyarországi extrémsport- és hiphopszerető közönségnek, hogy Budapestre kell jönnie, a WestEnd bevásárlóközpont parkolóházának tetejére. Az elmúlt években a kezdeti kis rendezvényből az OSG két helyszínes fesztivállá nőtte ki magát (már a tetőkertben is áll egy színpad, nem csak a parkoló legfelső szintjén), Magyarország legjobb extrémsport-versenyzőit felvonultatva. A bmx-esek, a görkorisok és breaktáncosok legjobbjai küzdenek majd az értékes nyereményekért, és a közönség kegyeiért már délelőtt tíztől.

De ezeken kívűl rengeteg egyéb program lesz a budapesti bevásárlóközpont tetőteraszán és parkolóházának tetején, lesz  szörf aréna, fingerboard verseny, snowboard tesztelés, triál pálya, yo-yo országos bajnokság, valamint az idei évben az Offline Sport Games-en rendezik meg az ötödik It’s Rite Beatbox Battle-t is.

Az OSG természetesen nem lehet OSG zene nélkül, és a szervezők itt sem hazudtolták meg magukat, a legjobb hazai hiphop előadókat és dj-ket hívták el az Offline Sport Games színpadaira. Itt lesz az Akkezdet Phiai, az NKS és Bankos, Norba, a Hősök, Funktasztikus, MC Gőz és Artoscsaba valamint a pécsi illetőségű Punnany Massif. A lemezek mögött pedig nem mások állnak majd egész nap, mint Zefil, Jam-I, Györemix!, Deez és Kool Kasko.

Ugyan a WestEnd tetőteraszán este tízig tart a fesztivál, de nem kell még hazamennie senkinek sem, hiszen a belvárosi Living Room klubban lesz a hivatalos afterparty, ahova a hölgyek ingyen, a pasik ötszáz magyar rénes forint ellenében válthatják meg bejutásukat az őrületbe.

Offline Sport Games | 2009. augusztus 29. | 10:00 – 22:00 | A BELÉPÉS INGYENES!