Goodfellaz presents So’90 Klassik Hiphop – márciusban is

A lista ezen alkalommal is nyugodtan nevezhető acélosnak, már ami a lemezjátszók mögött felsorakozó arcokat illeti. Kicsit mélyebb vonalakra evezünk a dj-k segítségével, legalábbis azok korábbi munkássága alapján. Tiszteletét teszi a Membran oszlopos tagja valamint a Rewind bulik egyik motorja, Cadik, valamint a Bomb The Jazz néven futó rendezvények alapítója és megalapozója, Suhaid is. De nem csak ők bűvölik a bakelitet, ezen az estén a Wacuumairs/Akkezdet Phiai frontember Saiid is megmutatja tehetségét (van neki, hiszen anno többet szerepelt dj-ként, mint MC-ként a flyereken), illetve a debreceni Mr. Die, aki a keleti helytartó brigád, a Romlott Hazai istállójából érkezik Budapestre.

A szervezők maguk is képviseltetik magukat természetesen, a Goodfellazt Dj Rocksteady és Dj Frequent képviseli az este folyamán. Az I-path krú Mr. Nice személyében érkezik a rendezvényre, A Kriminal Beats brigádját pedig Ozon képviseli. Már csak egy ember maradt hátra, de hát a sorrend az itt nem számít… Ő pedig nem más, mint Future, az Irie Maffia szórakoztatóipari tömörülésből.

A bejutás joga mint legutóbb, ezen az estén is hatszáz jó magyar rénes forintért váltható meg, a helyszín pedig a jól megszokott Corvin tető, Budapest belvárosának belsejének közepén. Az időpont is hű a hagyományokhoz, hiszen napra pontosan egy hónappal követi a februári rendezvényt. Számszerűen lejegyezve március 19-e a konkrét dátum, ekkor kéretik felvenni a táncostalpú cipőt, és megjelenni a rendezvényen.