szőrös szívek éjszakája

mint azt a beharangozók ígérték március 14én este 10 óra után nem sokkal színpadra lépett a világhírű Kiscsillag zenekar és bemutatta második albumának válogatott dalait.

a koncerten megtudhattuk, hogy a fiúk – többségének – mellkasa szőrös, Péterfi Bori hasa viszont egyáltalán nem az. meghallgathattuk hogyan basszusozik Lévai Balázs, láthattuk Krisztát bundában tátogni a színpadon egy klipp kedvéért és a végén egy fürge pálinkafutár fekete szőrös szívvel lehetett gazdagabb. tűzhette ingére, a sajátja fölé (lesz ebből még divat, akárki meglátja!).

bevallom, nem igazán kedvelem a lemezbemutató koncerteket, én nem vagyok az a szorgalmas fajta, aki már a megjelenés másnapján kívülről fújja a dalokat, nekem idő kell, hogy megszokjam és megszeressem őket, hogy aztán a koncert már csak az élvezetről szóljon.
ezt a koncertet viszont egyszerűen imádtam. minden percét és nem azért, mert Lovasiék voltak olyan rendesek, h az első lemez számait is játszották. a két lemezt hasonlítgatni, találgatni melyik a jobb, teljességgel értelmetlen.  az első volt a greatest, a második annál talán csak picit jobb, de minimum azonos szintű vele.
nem sokszor fordul elő velem, hogy ismeretlen számok rögtön belopják magukat a szívembe, de ezen az estén több ilyen dal is volt. szeretem a Kiscsillag lemezbemutató koncerteket. jöhet még.

a zenekar és az új lemez iránt érdeklődők további böngészésre ajánlom az új lemez címadó dalának ürügyén készült blogot.