Folkfree volt a hajón, fekete macska nélkül

Maga a koncert fergeteges volt. Azzá tette a csapat, hiszen nem mindennap lehet hallani tekerőlantot ilyen energikus közegben, valamint a színpadon feltűnő hangszerek annyira eltérő háttere. Erre jöttek még rá az MC-k, akik ugye nem akárkik voltak. Ott van ugye Lomex, a házi MC, de a legnagyobb energiabombát kétség kívűl a két angol szószátyár, MC SirReal (a Freestylers oszlopos tagja), valamint MC K.W.Arms volt, olyan erővel vetették be magukat a bulizásba, hogy öröm volt nézni. Hallgatni meg főleg. Nem is tudott egy helyben maradni a közönség, szinte az első daltól kezdve végigtáncolta a koncertet. 

Két dolgot tehet az, aki nem volt ott ezen a koncerten. Az egyik az, hogy sürgősen megveszi a srácok lemezét (online legjobb megoldás erre a brigád honlapja), mert ez egy olyan album, amit megéri megvenni. A másik, amit meg lehet tenni ugyan az első lépés nélkül is (de az meg hülyeség ugye) az, hogy az első adandó alkalommal megnézi a Folkfreet élőben. Ugyan valószínűleg nem lesz mindig ugyanez a lineup, de bízzunk a fesztiválokban, hogy nem okoznak csalódást nekünk ilyen téren. De abban szinte biztos vagyok, hogy az angolok nélkül is nagyszerű koncerteket bírnak összehozni a srácok.

A Dub Pistols dj-szettre már sajnos nem volt érkezésem maradni, de amit addig láttam, az teljesen kárpótolt mindenért. Nagyszerű este volt, nagyszerű zenével. Ha lesz megint ilyen lineup, az biztos, hogy én ott leszek.

Ha a képekre vagy kíváncsi, akkor ide kattints, a Fesztblog very own galériájába!

2 thoughts on “Folkfree volt a hajón, fekete macska nélkül

  1. hollostony

    Nagyon jó volt.

  2. hollostony

    A lemez még jobb.Hallottam,de nekem már nem jutott.Nem tudom hogyan rendelhetem meg.
    Megcsináljuk a FOLKFREE FAN CLubot

Comments are closed.