Goodfellaz Urban Nightz: So 90’s Klassik Hiphop!

A Goodfellaz crew nem nyugszik továbbra sem, a legújabb bulijukon visszatérnek a gyökerekhez, a hiphop aranykorához, a kilencvenes évekhez. Mindezt a Corvin tetején teszik, Magyarország legjobb hiphop DJ-ivel.

A szervezőknek elég impozáns lemezlovász-listát sikerült összeállítaniuk, hiszen szinte mindenki ott lesz, aki számít. Ott lesz a hazai rap-élet lexikona és pápája egyszemélyben, Györemix!, a WacuumAirs és a buli rezidens DJ-je, Frequent, a többszörös DMC-bajnok DJ Quick, a csapatban szintén nem egyszeres hazai DMC bajnok, a Wynil Warriors tag Q-Cee, vagy a Karmatronic képviseletében DJ Zefil. A szintén öregiskolás Dobee is tiszteletét teszi a lemezjátszók mögött, ugyanúgy, mint a Kriminal Beats környékéről érkező Kool Kasko is. És persze ne felejtsük el a DSP balatonmelléki oszlopos tagját, DJ Geryssont és a házigazda Rocksteadyt sem, hiszen ők is megmutatják tudományukat az este folyamán. Márpedig tudomány itt lesz bőven, hiszen a hiphop egyik legszebb aranykorát idézik meg a fentebb felsorolt úriemberek a lemezeik, laptopjaik, tehetségük segítségével.

Mindez február 19-én kerül megrendezésre, méghozzá a már említett Corvintető nevű vendéglátóipari üzemegységben. Belépő az eseményre 600 rénes magyar forint, jó hangulat garantált. Hozd el a kistesód is, hadd tanuljon!