Augusztus 22: Madonna Budapesten!

2008-ban a Sticky & Sweet turnét 2.350.285 rajongó láthatta a világ 58 különböző városában és az összes helyszínen megdöntöttek minden addigi jegyeladási rekordot.

A turné folytatását január 30-án jelentették be, a poptörténelem legnagyobb bevételét produkáló koncertsorozat 2009 nyarán folytatja útját, olyan országokat és városokat megcélozva, ahol Madonna még soha nem lépett fel.

Budapesten egy fantasztikus új helyszínen kerül megrendezésre a koncert. Az elmúlt években minden részletében felújított Kincsem Park ad otthont e nagyszabású rendezvénynek.  A 84 hektáros park szinte Budapest közepén fekszik, és eddig mint koncerthelyszín ismeretlen volt a nagyközönség számára. Külön meg kell köszönnünk a Kincsem Park új vezetőségének, hogy egy logisztikailag tökéletes, az esemény színvonalához méltó, a közönség számára könnyen megközelíthető helyszínt sikerül kialakítanunk, mely befogadóképességében meghaladja a Népstadion méreteit.

A Kincsem Park bejáratai az Albertirsai útról nyílnak, a Pillangó utcai metrómegállótól kb. 10 perces sétával lehet elérni a kapukat a BNV főbejárata irányában. A helyszínen jelzőtáblák fogják segíteni a tájékozódást.
Mivel parkolóhelyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért javasoljuk a koncertre érkezőknek a tömegközlekedés használatát.

A budapesti koncertre szóló jegyeket február 20-án 10 órától a Ticketpro országos hálózatában lehet megvásárolni. Egy vásárló maximum 6 darab jegyet vehet.

A küzdőtérre 3 különböző állójegy kerül értékesítésre:
Gold (limitált mennyiség): 30.000,- Ft
Silver (limitált mennyiség): 22.500,- Ft
Bronz: 15.000,- Ft
A jegyár kifejezi a színpadtól való távolságot.

Emellett 2 fajta ülőjegy lesz a budapesti koncertre, az egyik a korlátozott számú VIP jegy, amelyhez külön parkolóhely és állófogadás is jár, 110.000,- Ft áron; a normál ülőjegy 35.000,- Ft.
VIP jegyet kizárólag a Ticketpro kiemelt partnereinél lehet megvásárolni, további információ: www.ticketpro.hu/madonna

A madonna.com oldalon regisztrált Icon Platinum fan club tagok részére már február 17-e 10 óra és február 19-e 15 óra között is hozzáférhetők lesznek a budapesti jegyek. Egy klubtag maximum 4 jegyet vásárolhat, kizárólag a madonna.com oldalon keresztül.

A koncert előtt Paul Oakenfold melegíti be a közönséget, aki az egyik legelismertebb név a modern klub kultúrában. Olyan sztároknak készített remixeket már, mint a Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dogg, New Order, The Cure, Massive Attack, sőt még Elvis Presley is a listán szerepel. Új albuma Pop Killer címmel hamarosan a boltokba kerül.

Sticky & Sweet 2009-es turné már meghirdetett állomásai folytatják a sikertörténetet: Londonban és Manchesterben percek alatt keltek el a jegyek és kitűzték a második koncertek időpontját is; Belgiumban 1 nap alatt adták el a 70.000 db jegyet, Osloban mindössze fél óra kellett a teltházhoz, Finnország történelmet ír az eddigi legnagyobb rendezvényével, 76 ezer fő részvételével.

Reméljük, Budapesten sem lesz másképp.

További információ:
www.livenation.hu
www.madonna.com

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Madonna mia, csak nem Pesten?! Madonna nemrég csinált új lemezt Hard Candy címmel, nyilván erre a gondolatkörre utal a 2008-2009-es turné címével, a Sticky & Sweettel, és nem valami másra, bár túlfűtött erotikát kommunikálni 48 évesen, stadionszinten érdekes kihívás lehet. Ak...
Dalpremierek decemberből, amelyek majd januárban ütnek…vagy nem Miközben kedves olvasóink nemrégiben úgy érezték magukat, mint egy egyensúlyzavaros, épp felszállni készülő pingvin, - gondolom mindenki kitömve totyogott az egyél még egy kicsit, direkt a kedvedért főztem hang irányába -, addig a fesztblog számtalan...
Nem falusi diszkó (Madonna koncert) Kimentem tegnap a vurstliba, pedig már rég nincs majális. De egy Madonna koncert, az lássuk be, lakossági hepaj. Mégis, szinte szemtől szemben a művésznővel, nekem sikerült elfelejtenem a helyi vagányokat, meg a kisgyerekes családokat, és szépen bele...