Augusztus 22: Madonna Budapesten!

2008-ban a Sticky & Sweet turnét 2.350.285 rajongó láthatta a világ 58 különböző városában és az összes helyszínen megdöntöttek minden addigi jegyeladási rekordot.

A turné folytatását január 30-án jelentették be, a poptörténelem legnagyobb bevételét produkáló koncertsorozat 2009 nyarán folytatja útját, olyan országokat és városokat megcélozva, ahol Madonna még soha nem lépett fel.

Budapesten egy fantasztikus új helyszínen kerül megrendezésre a koncert. Az elmúlt években minden részletében felújított Kincsem Park ad otthont e nagyszabású rendezvénynek.  A 84 hektáros park szinte Budapest közepén fekszik, és eddig mint koncerthelyszín ismeretlen volt a nagyközönség számára. Külön meg kell köszönnünk a Kincsem Park új vezetőségének, hogy egy logisztikailag tökéletes, az esemény színvonalához méltó, a közönség számára könnyen megközelíthető helyszínt sikerül kialakítanunk, mely befogadóképességében meghaladja a Népstadion méreteit.

A Kincsem Park bejáratai az Albertirsai útról nyílnak, a Pillangó utcai metrómegállótól kb. 10 perces sétával lehet elérni a kapukat a BNV főbejárata irányában. A helyszínen jelzőtáblák fogják segíteni a tájékozódást.
Mivel parkolóhelyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért javasoljuk a koncertre érkezőknek a tömegközlekedés használatát.

A budapesti koncertre szóló jegyeket február 20-án 10 órától a Ticketpro országos hálózatában lehet megvásárolni. Egy vásárló maximum 6 darab jegyet vehet.

A küzdőtérre 3 különböző állójegy kerül értékesítésre:
Gold (limitált mennyiség): 30.000,- Ft
Silver (limitált mennyiség): 22.500,- Ft
Bronz: 15.000,- Ft
A jegyár kifejezi a színpadtól való távolságot.

Emellett 2 fajta ülőjegy lesz a budapesti koncertre, az egyik a korlátozott számú VIP jegy, amelyhez külön parkolóhely és állófogadás is jár, 110.000,- Ft áron; a normál ülőjegy 35.000,- Ft.
VIP jegyet kizárólag a Ticketpro kiemelt partnereinél lehet megvásárolni, további információ: www.ticketpro.hu/madonna

A madonna.com oldalon regisztrált Icon Platinum fan club tagok részére már február 17-e 10 óra és február 19-e 15 óra között is hozzáférhetők lesznek a budapesti jegyek. Egy klubtag maximum 4 jegyet vásárolhat, kizárólag a madonna.com oldalon keresztül.

A koncert előtt Paul Oakenfold melegíti be a közönséget, aki az egyik legelismertebb név a modern klub kultúrában. Olyan sztároknak készített remixeket már, mint a Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dogg, New Order, The Cure, Massive Attack, sőt még Elvis Presley is a listán szerepel. Új albuma Pop Killer címmel hamarosan a boltokba kerül.

Sticky & Sweet 2009-es turné már meghirdetett állomásai folytatják a sikertörténetet: Londonban és Manchesterben percek alatt keltek el a jegyek és kitűzték a második koncertek időpontját is; Belgiumban 1 nap alatt adták el a 70.000 db jegyet, Osloban mindössze fél óra kellett a teltházhoz, Finnország történelmet ír az eddigi legnagyobb rendezvényével, 76 ezer fő részvételével.

Reméljük, Budapesten sem lesz másképp.

További információ:
www.livenation.hu
www.madonna.com