Blast From the Past: nosztalgikus breaks buli a múltból

A mindenki kedvence Blast From the Past vadítón pulzál be 5. életévébe, amit tradícionális breakbeat visszaemlékezéssel ünnepel! Bigbeat, oldskool breaks, nuskool klasszikusok az öreg motorosoktól: Nandee, Fine Cut Bodies, Waxman és a házigazdák felidézésében.

Január 10. szombat, 21.00 Merlin.

Szeretjük a menő kliséket, ezért a frissen jövő évet mosolyra húzó retro(spektív) úri murival indítjuk, rögtön 5 éves szülinapozóssal, mert megtehetjük!

Anno az Astoriánál megbúvó pincehelységben indult be a nosztalgiahangulat, jelen volt a hazai ősbrék minden alapletevő lemezlovasa és a sok-sok év alatt a Hypnosis partisorozatból kinőtt régiségkutató banzáj félévente arra emlékeztetett, milyen jó volt a középtempós törtzenék fénykora! Vendége volt még belgástól, tilosostól egészen egy „botchitos” hölgyig sok fontos figura. 2008-ban osztódással szaporodott tovább: őszre levált a house-zal foglalkozó csapás.

A Blast From the Past tehát fáradhatatlanul fényezi a törtritmus-fabulát: a válltömött nejlonblúzban domborító lányok haját flancosra kreppeli, a fessül moonwalkozó, susogós melegítős fiúk sildjét kérlelhetetlenül hátracsapja. A neonszínek abszolútumát keresi, ahol bermudanacin manifesztálódó robotikus electro-funk, ipari old school breakbeat, zsírlazító bigbeat és futurisztikus nuskool breakz mintájú vasalt matricák kavarodnak egymásba véget nem érő orgiában. Nandee smiley, Waxman funky, TB Gon és Marvin techy, Grasshop spacey és FCB proggy breakbeat-paklikból keveri össze a közös asztalon a matériát. A bárban pedig jólfésült uk garage szól!

Csapást mérünk a múltból, elvicceljük a jövőd. Blast From the Past!

Nyereményjáték a megújult Merlin weboldalon:
http://www.merlinbudapest.org/nyeremenyjatek/blast-from-the-past-kviz

Fellépők:

Oldskool Breakz Hall
(bigbeat, oldskool to nuskool classics)
Nandee
Pedro
TB Gon + Marvin
Grasshop
Fine Cut Bodies

Morning Café:
(uk & 2step garage selection)
Double M
Matzuga