Sublevel Soundclash: sok DJ DJ-t győz!

6 felvonásban, 12 DJ-vel kerül sor a lemezpultok csatájára november 28-án a Merlinben. Dubstep, hiphop, breaks, electro, techno és dnb órás váltásokban, első vérig.

Valóságshow ont belet, tereget fregolira májat, lépet, füleket, hogy izgalomtól tüzes arccal feszüljön az ország komplexebb fele az ezüstösen villódzó üvegre. Mi ennél testközelibb élményt nyújtunk, amikor felvértezve, puszta lemezpöröllyel, beatdarálóval, hanghálóval felszerelve lökjük egymás elé az eddigi éveken át fáradatos küzdelemben nemesedő lemeznehézlovasokat. Ők a város kazamatáinak legjava, egy-egy zeneharcászati stíl peckes mívelői. Csak egy maradhat talpon a hasmetsző dubstep, a cselszövő hiphop, a tripla hornyas szigonyú breaks, a dögkútba mártott húsdaráló ravelektro, az egy mozdulattal torokra ugró techno és a kifárasztásos támadást intéző drum & bass veteránjai közül. A hecc kedvéért a végére még beeresztjük az oroszlánokat is! A lemezpultok csatája 6 felvonásban, 12 DJ-vel, egy arénában! Palotai, Waxman, TB Gon, Bal, Marvin, Popbitch, Erká, c0p, Grasshop, Ba10, Sikztah és DST áll a reflektor izzasztó fénykörébe.

A versenyzők eszköze lehet bármilyen zenejátszásra alkalmas cájg: lemezjátszó, laptop, zsebkütyü, effektek és samplerek, technikájuk a végtelenül pontos mixelés, vagy a hirtelen szúró scratch. Lényeg a túlélés, és a közönség kegyének elnyerése!

Minden stílus 1 órán át tart, mely során a hozzá tartozó páros 10 percenként felváltva küzd. Utána homokkal szórjuk föl a harcteret és újabb rund következik.

Érkezz korán, mert a show pontosan 21 órakor kezdődik, és a későket bedobjuk harcolni mind! Add meg a legelső párosnak is az esélyt, hogy vérmes buzdítások közepette küzdjenek meg a győzelmükért!

Nyereményjáték a megújult Merlin weboldalon:

http://www.merlinbudapest.org/nyeremenyjatek/sublevel-soundclash-kviz

Fellépők: Style // Deck A vs. Deck B
hiphop // Ba10 :: Waxman
breaks // Erká :: TB Gon
electro // Popbitch :: Sikztah
techno // Marvin :: Grasshop
dubstep // DST :: c0p
dnb // Palotai :: Bal

Master of Ceremony: MC Ponza

Ráadás: Koktélakció 1=2 este tízig! Lányoknak a belépés 22 óráig ingyenes!