Rekordot dönt az AC/DC jegyeladás!

Ma reggel 10-től lehet megvásárolni a március 23-i budapesti AC/DC koncertre a jegyeket. Óriási volt már az előzetes érdeklődés is, de az eladás felülmúl minden várakozást. Az első órában több mint 2 000 jegy kelt el és még érkeznek a Ticketpro irodák elé a vásárlók, illetve az internetes jegyfoglalás is folyamatosan pörög.

Bár a zenekar az egy embernek eladható jegyek számát két darabra korlátozta – azért, hogy lehetőleg minden rajongónak esélye legyen jegyet venni –, mégis úgy tűnik, hazai zenetörténeti legenda részesei lehetünk, azaz pár nap alatt teltházas lehet a jövő évi koncert. A színpadhoz legközelebbi állójegyek már el is fogytak!

Pedig erre a bulira az Aréna is külön készül, széksorok és az ülőszektorok átrendezésével 15 000 fős kapacitásúra sikerül növelni a majdani befogadóképességet.

Aki tehát szeretne részt venni az AC/DC koncertjén 2009. mácius 23-án, jobb, ha minél hamarabb beszerzi a jegyét!

8 thoughts on “Rekordot dönt az AC/DC jegyeladás!

  1. Jack Black

    „…az internetes jegyfoglalás is folyamatosan pörög”

    MUHAHAHA ez nettó hazugság, ugyanis a mai napon nem is lehet elérni a TicketPro weboldalát mivel összeomlott. Még hogy pörög ez jó vicc.

  2. dns

    Ha az internetes jegyfoglalás is folyamatosan pörgött volna már nem lehetne jegyet kapni.

  3. Leona

    Most néztem rá a Ticketpro.hu-ra, azt írja ki az AC/DC-re kattintva: Az adott rendezvényre nincs jegyünk. Sajnálom, azt aki lemarad.

  4. a sajtóanyagot még az összeomlás előtt kaptuk meg. más kérdés, mikor jutottam odáig, h feltegyem. ránéztem a ticketpróra és az oldal szerint lehet még jegyet venni.

  5. de most már aszongya, minden jegy elkelt

  6. a szervezők tájékoztatása szerint gyakorlatilag teltház van, kb. két tucat korlátozott látású helyre szóló jegy kapható még

  7. ismerős ma vett 25-ért állós jegyet „hivatalos jegyirodában”. magyarország2008

  8. ismerős ma vett 25-ért állós jegyet „hivatalos jegyirodában”. magyarország2008

Comments are closed.