Ajánló: Bónusz Fesztivál @ SYMA Csarnok (2008. 08. 30.)

Az egykori Budapest Parádé afterpartyjaként futó rendezvénysorozat Parádé nélkül is él és virul! Bónusz Fesztivál néven az idén is megrendezésre kerül a hatalmas techno rendezvény. Nem egyszerű az a lineup, amit az idén összehoztak a szervezők. A világ minden tájáról érkeznek DJ-k, és nem is akármilyenek. Chris Liebing, Monika Kruse, Josh Wink, Rush… legendás nevek a techno szcénában, több mint 10 éve tevékenykednek, miközben hatalmas népszerűségre tettek szert. Én pedig még egyiküket sem láttam, úgyhogy kíváncsian várom őket.

Az imént a B csarnok kínálatából szemezgettem, viszont idén a nagyobbik, újabbik csarnokban is lesz élet, méghozzá nem is kispályás. Itt a house-osabb, progisabb hangzás kedvelői találnak majd önmagukra (és azok, akik időnként átmennek pihenni a techno arénából :)), többek közt fellép Hernan Cattaneo, David Guetta, Junkie XL, Timo Maas, Tiga… ők sem elhanyagolható nevek, egyikük buliján se voltam még, és mind érdekelnek. Viszont attól tartok lesz majd némi átfedés, reméljük nem lesz mindkét csarnokban egyidőben jó dolog. Legjobb lenne mindkét arénában ott lenni egyszerre…

Természetesen a magyar lemezlovas galeriből is fellépnek jópáran. Különösebben nem hoznak lázba, bár a Junkie & Hawky egész jó volt a Balaton Soundon (viszont például Kühl borzalmasat alakított a Szigeten). Tehát, ha jól számolom, összesen 23 DJ lép fel egyetlen este alatt a Budapest Bónusz Fesztivál keretein belül. Hatalmas buli lesz!