Avril Lavigne újra Magyarországon

A hazai rajongók nagy örömére Lavigne kisasszony újra tiszteletét teszi Budapesten. Avril 2005-ben mutatkozott be kishazánkban, nagy sikert aratva. Az érdeklődőknek már nem kell sokat várniuk: a harmadik nagylemezét bemutató turné május 2-án, Glasgow-ból indult, s egyik állomása Magyarország lesz. Július 7-én, hétfőn a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán este nyolc órakor lép fel az énekesnő.

A mindössze 23 éves tehetség a Let Go-val robbant be a köztudatba 2002-ben. A siker nem sokat váratott magára, Complicated, I’m With You és Sk8er Boi című számai világszerte ismert slágerek lettek, a lemez nyolc Grammy-jelölést kapott. Akkor még megnyerő, vadóc és kislányos stílus jellemezte Avrilt. Második lemeze 2004-ben került a boltokba, Under My Skin címmel. He Wasn’t és My Happy Ending dalaival hamar listaelső lett a zenei csatornákon és rádiókban. Mire megjelent a harmadik korong, a The Best Damn Thing 2007-ben, mely már Angliában és Európa egyre több országában platinalemez, már nem volt olyan fiatal ki ne ismerné Avril Lavigne-t. A
vadócság megmaradt, ám komolyabb és nőiesebb külsőt vett fel az énekesnő, s Girlfriend, When You’re Gone című számaival újra a listák élére tört.

2007-ben már a legjobban kereső 25 éven aluliak Top 20-as listáján a 7. helyet foglalta el. Lemezei közel 30 millió példányban fogytak el, s várhatóan ez csak növekedni fog, hiszen Avril karrierje még bőven felfutóban van.

A koncert elmaradhatatlan kellékei lesznek többek között táncosok, élő zenekar és nagyszabású színpadi show, amelyek nagyban segíteni fogják a fellépés fergeteges hangulatát.