VOLT – 2. nap – LIVE!

1.20 Aksi lemerül, Borsó búcsúzik.

0.40 Bájos kísérőm átrángatott Barabás Lőrincre, ahol pont a Famousbe kezdtek bele. Írtam már, hogy a mai nap a kemény csajoké és tényleg. Sena és Fábián Julianna is csatlakozott hozzájuk. Szépen odatették magukat.

0.32 A végre csatlakozott az Orchestra is. Megérte a hosszú beállás, zseniálisan szólnak élőben. Ennyi dj set után el se bírom mondani mennyire jól esik.

0.30 Az hogy itt van Louie Asten és énekel nekünk, egy kisebb fajta csoda. Remélem kapunk a Dreams are my reality-ből is. Azt már a Házibuli c. film óta szeretném egyszer élőben!

0.19 Na végre elkezdődött! Eszméletlen ez a kubai öltöny rajta.

0.09 Késésben vannak. A terem már dugig. Mire várunk még?

23.30 Zsuzsa ráadás számai után nem merem megkockáztatni, hogy kimenjünk. Hamarosan kezd Senor Coconut, akivel Louie Asten is fellép, hogy együtt adják elő közös számukat.

22.33 Úgy látszik ez a kemény csajok napja. Nemjuci, RitaZanzibárból, Roni Size énekesnője és végül Zsuzsa vette elő a kemény oldalát. Így zúzni még nem is hallottam.

22.26 Ööö feltámadt a szél és szemerkél az eső. Rajongásom így kissé alább hagyott. Irány a fedett Red Lounge és Varga Zsuzsa.

22.10 A legkisebb is számít, Tesco. Na, ezt a számot már mindenki énekli a környéken.

22.00 Végre itt a Kaukázus! A szokásos „konyhaterítővel” a fején Kardos Horváth János elkezdi a koncertet a 10.000 mérfölddel. Máriusz örült módjára veri a szintit – ezt a momentumot jól elkapta Gróf Balázs a klippben.

21.31 Nagyszínpadon a Roni Size Reprazent. 3 éve dj settel csavarta el a fejemet ugyanitt. Idén már hozta a nagyzenekarát is a drum’n’bass óriás.

21.11 Ez az első koncert itt, amin nem találkoztam se rasztával se punkkal. Hová tűnhettek? Most, hogy lement a Mozdulj!, utánajárok.

20:44 Hs7 Szűcs Krisztiánnal az élen tolja a régi slágereket. Nem csak az Arénában, de előtte az úton se lehet megmozdulni.

20:44 Úgy tűnik itt csak feldolgozások lesznek, ami jelenthet jót is, de ez a Feelin’ good nem jött át.

20:21 I wanna show you hallatszik messziről. Nemjuci csalogat vissza az Mr2 színpada elé. Közepes tömeg, maximum hangerő. Gut.

19:41 Rice, rice, beatrice! Nagy levegőt vettem és beküzdöttem magamat a fekete bakancsosok közé a Headbangers Ball Arénába. Feró a szemembe nézett és belecsapott a klasszikusokba.

19:30 Goran Bregovic helyett a Hooligans nagyszínpadon. Ezt így hogyan?

19:20 Az a pletyka terjed itt, hogy holnap jégeső lesz. Jó kis terv, hogy otthon maradjanak az emberek, de van aki beveszi?

19:00 Bambuszfák, fekete nők, óóó Afrika… KFT a színpadon.

18:32 Supernem zúz az Mr2-n teljes erőből. Eszméletlen jó a hangulat.

18:15 30 méteres sor áll. Mi ide mégse.

18:02 A Nem vagyok tökéletest még becsülettel meghallgattam, ennyi ember már csak nem tévedhet, de most irány a Red Lounge és a Ganxsta Zolee és a Kartell – jazzverzióban. Ebből mi lesz?

17:30 Velem van a baj, foghíjasan, de tele a rét. Valamiről lemaradtam.

17:30 Na jó. Valaki mondja meg, hogy lett a Zanzibárból nagyszínpad? Én ezt nem értem!

17:20 Azt mondja csak most, csak nekünk, többet máshol nem. Majd úgy nyomja le a Fashiont, hogy abba kicsit elveszett itt mindenki. Miért? Miért nem lehet minden koncerten? De nem panaszkodom, van szíve. A Szívzörejekkel vezet le minket.

17:00 Frenken nem tolonganak annyian szerencsére. Zavartalanul táncolhat mindenki.

2 thoughts on “VOLT – 2. nap – LIVE!

  1. Gondolom A Hs7 nem cserélt énekest az elmúlt 3 napban és még mindig Szűcs KRISZTIÁN az énekes.

  2. Köszi az igazítást, elírtam.

Comments are closed.