Debrecenieknek ingyenes a BalaTONE!

A július 24-27. között megrendezendő zánkai BalaTONE Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy egy igazán vendégszerető hagyományt indítanak el, s eztán minden évben vendégül látnak egy-egy várost – az

összes lakójával együtt. Az ötlet értelmében az adott település lakcímkártyájával rendelkezők INGYENESEN vehetnek részt a fesztiválon. A szervezők elsősorban olyan városok lakóit kívánják meghívni, melyek
távolabb esnek a magyar tenger partjától, s így az ott született, bulizni, fesztiválozni vágyó fiatalok számára négy nap a Balatonnál még értékesebb ajándék. Idén a választás Debrecenre esett.

A zánkai BalaTone Fesztivál vendégszerető kezdeményezésének köszönhetően idén minden, debreceni lakcímkártyával rendelkező vendég INGYEN vehet részt a rendezvényen, és a lehetőség nem csupán egy-egy napra, de akár a teljes fesztiválra is szól. A debrecenieknek a bejutáshoz mindössze fényképes igazolványukat és lakcímkártyájukat kell majd felmutatni a pénztárnál. Így tehát a hajdúsági nagyvárosból érkező fesztiválozóknak mindössze az útiköltség – és persze az elfogyasztott szilárd és folyékony üzemanyag – árába kerül majd egy négynapos, „meghangszerelt” balatonparti nyaralás, ahol a strandon és a zenén túl számos sportolási lehetőség és extrémsport-bemutató várja a lazulni vagy pörögni vágyó fiatalokat.

Ütős zenék, izgalmas sportesemények, jó társaság, Balaton és adrenalin-fröccs nagy dózisban 96 órán keresztül, ez a Zánkai BalaTone Fesztivál! A fesztivál egyik legizgalmasabb programja minden bizonnyal a Fundango Waterjump lesz, de az ország egyik legnagyobb bringás megmozdulása, a Kona Kerékpáros Találkozó is a fesztivál része idén. Ami pedig a zenét illeti, a külföldiek közül fellép majd a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK), a hazai bandák közül a Quimby, a PASO, a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar is.

Az idei fesztiválnak különben számos debreceni vonatkozása van, hisz kevés hazai fellépéseinek egyikeként a Tankcsapdát itt láthatja majd a közönség, de a Debreceni Triál Klub kerékpárosain túl is számos debreceni produkció színesíti a rendezvény kínálatát. A fesztivál teljes programja a www.balatonefesztival.hu oldalon található.

15 thoughts on “Debrecenieknek ingyenes a BalaTONE!

  1. adambatyam

    tök jó, csak kár, hogy egyszerre van a campus fesztivállal 🙁

  2. dzso

    Akinek nincs lakcímkártyája, csak régi, de érvényes személyi igazolványa, az is mehet?

  3. adambatyam, és inkább a Campus?

    Dzso, ha tudod igazolni, hogy debreceni lakos vagy, bármilyen hivatalos okmánnyal, mehetsz szerintem.

  4. ez nem rossz húzás, tavaly ugyanis (szerintem) nagyon kevesen voltak… tessék majd sok borravalót adni a nagyszínpad közelében lévő pultnál 😉

  5. nagyon tetszik ez a kezdeményezés:))
    még szimpatikusabbá tette a fesztivált.
    csak azt sajnálom, hogy nem vagyok debreceni

  6. Pisti

    Ebben a kedvezményben ugye benne van az is hogy a kemping is ingyen van?

  7. Hm, mért pont Debrecen??? Bp-ről sokkal többen mentek volna.. személyes vélemény.

  8. Borissza

    …talán mert Debrecen 2x olyan messze van?

  9. Tomek

    SORSOLÁS alapján ingyenes a debrecenieknek, azért találták ki h a távolabb lakókat jobban csalogassák. ennyi

  10. Bakkodi

    Ne beszélj hülyeséget. Minden debreceninek ingyenes. Semmi sorsolás.

  11. silentscream

    sztem Tomek úgy értette h több távolabbi város közül sorsolták ki épp Debrecent…

    sztem is jó ötlet…kár h Db-ben még ismerősöm se lakik, akinek szólhatnék:(

  12. Szakmabeli

    Teljesen jó ötlet, egyetértek vele, annak ellenére, hogy csak azért van, hogy „megérje” odautazni a messze lakóknak is.Így legalább a fogyasztásból jöhet be annyi, hogy majdnem 0-ra ki tudják hozni. Mondjuk a fellépőkön változtatnék. Az egyetlen említésre méltó és a sorból zeneileg magasan kiemelkedő: Kowalsky. Lehetne mondjuk ismertebb külföldi előadót is hívni, hogy teljen a terület emberrel.Most olvastam pl., hogy Székesfehérváron a Fezen feszt-en a Helloween lesz az egyik nagy, a másikat még titkolják. Az itt felsoroltak közül egyik sem vonz annyi embert, mint a Helloween sztem. Mondjuk ez szubjektív.

  13. Hát nem tudom, én egy mai külföldi zenekart sem ismerek, sem szeretek annyira, mint néhány hazait. Most mélyen szégyelljem magam? 😀 (Most tényleg nem támadóan…)

Comments are closed.