Hexstatic és The Herbaliser játék!

A Pesti Est és a Burn szervezésében hatalmas buli lesz a Remizben április 12-én. Két csapat lép fel a kultikus brit Ninja Tunes kiadó képviseletében.

A Hexstatic egy audiovizuális live show-val készül. A srácok (Stuart Warren Hill és Robin Brunson) zseniálisan keverik a hang és képanyagot össze. Nevük a Timber és a fantasztikus When Robots Go Bad! című számokról lehet ismerős.
A Herbaliser számait a hatvanas évek kémfilmjei ihletik. A funkos, hip-hopos elemekkel tűzdelt zenét a két alapító tag (Ollie Teeba és Jake Wherry) keveri nekünk estére. Két első albumuk The Remedies és a Blow Your Headphones óta jegyzik őket a brit pop paicon. Decemberben jött ki a Bongo Boom című, ígéretes kislemezük.

Az est folyamán fellép még Beat Dis ft. Judie Jay (Chameleon Records – Live „Just Like” Videoshow), Infra Gandhi (Deck Attack Radio Café), Uptown Felaz (DJ
set).

4 x 2 jegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Hogy hívják a leghíresebb (napjainkban is forgatott) brit kémfilm sorozat főszereplőjét?

A helyes választ küldjétek a wanna@econet.hu címre, „Hexstatic-Herbaliser” tárggyal és a saját, valamint a partneretek nevének megjelölésével.
Beküldési határidő: április 08. 12:00

Belépő: 2000 Ft elővételben / 2500 Ft a helyszínen
Jegyelővétel: Akt Records (Bp. 1091. Üllői út 51.), Trancewave lemezbolt (Bp. VI. Révai köz 2.), Deep Lemezbolt (Bp. VI. Aradi u. 22.)
Megközelíthető: Moszkva tértől 22-es busszal a Szépilonáig, vagy az 56-os villamossal a Budagyöngyéig és onnan 2 perc gyaloglás.
Flyer front, back.