SZIN aug. 22.-26.

Reggel felkelsz és a szegedi piacon veszel igazi, zamatos kiflit, sajtot. Majd turistáskodsz, mert szeged gyönyörű. Ebédelni csakis a Bociban, ahol korrekt áron ehetsz bármit, amit otthon anyukád is szokott adni eléd (vagy nem). Irdatlan adagokat adnak, tényleg bagóért és nagyon jól főznek. A sajt pl. nem egy ízesített zsírtömb náluk. Vidám és hangulatos belül.

Majd veszel egy fagyit a Virág, vagy az Orsi cukrászdában és lesétálsz vele a Tisza partra lábat lógatni. Ezek után indulhat a koncertek tömkelege.

Az én kiszemelt programjaim:

08.22. szerda
Borsodi színpad 19:15 Magna Cum Laude
Red Lounge 21.00 Punjub Kebab House
22:30 Neo
23:30 Yonderboi
Cordials Caribien Beach 19:30-4:00 Love Alliance
Nájtmúvi 3:00 Egyetleneim

08.23. csütörtök
Borsodi színpad 22:45 Tankcsapda
Pepsi22:00 Timur Lenk
Red Lounge 17:30 Varga Zsuzsa
JATE klub 22:00 Bëlga
Borsodi Malátabár 21:00 Frenk unplugged

08.24. péntek

Borsodi színpad 20:45 ColorStar

22:45 Kosheen
Pepsi 20:00 PASO
Nájtmúvi Tavasz, nyár, ősz, tél… és tavasz

08.25. szombat

Borsodi színpad 17:45 30Y
19:15 Quimby
21:00 Kispál
22:45 Apollo 440
Red Lounge 21:00 Anima Sound System
Borsodi Malátabár 1:30 Jam Session
Tisza gyöngye retro 17:00 Godot Szőke

Most úgy tűnik csak 24.-re megyek le, de ez még változhat.

20 thoughts on “SZIN aug. 22.-26.

  1. Szia!
    Meg tudnád irni, hogy melyik az a szállás, ahol 1700-ért lehet megszállni egy éjszakára? Mi is mennénk péntek-szombat estére, de csak 4-5 ezerért találtam idáig.
    Köszi előre is.

  2. sedk, csak egy tipp: próbáld az ortutay koleszt. régen nyaranta és év közben is adtak ki szobákat. (boldogasszony sgt. 26-28., farkas istván a diri)

  3. Érdemes igyekezni a szálláskereséssel, mert ilyenkor nagyon gyorsan betellnek a kollégiumok!
    És még kolik Szegeden, emilcím nélkül: Károlyi Mihály, Herman, Móra (ez utóbbi kettő közel van a SZIN helyszínéhez).

  4. Kajálásra én nem ajánlom a Bocit, nekem nincsenek vele jó élményeim, ha fél11 és fél12 között vagy, akkor keresd meg a Belvárosi mozi mellett a Port Royal éttermet, 580ért van menüjük, finomabb, több és ki is szolgálnak, stb (nem vagyok beépített :p
    Fagyiból nekem az Acapelláé jön be jobban, ott van a Virág mellett. SZINre pedig már csak a hangulat miatt is érdemes kicsattogni…

  5. merkoffo, délelőtt 10 embernek szerveztem szállást és ment könnyen, de rémisztgetnek már, hogy telnek a szobák.

    Winkie, kipróbálom a Port Royalt és az Acapellát, köszönöm a tippeket. Egyáltalán nem ismerem őket. Meglep, hogy neked nem jött be a Boci, csak olyan helyi csókákkal találkoztam eddig, akik istenítették.

  6. szanszeged

    hejhó! szegedi kollégistaként mondom, hogy a Herman A ban elvileg teltház van asszem 24-éig, de érdemes odacsörögni, egy-két éjszakára lehet hogy van szállás. Ha ott nem, akkor a Herman B-t érdemes próbálni, az is újszegeden, a Fürj utcában van, kb 15 perc gyalog a helySZINtől.

  7. Üdv!
    Majd mindennap élménybeszámolóval jelentkezek a blogomon (http://winkiesdiary.freeblog.hu/)a SZINről, természetesen visszalinkelés van, de ha spamnek veszítek, akkor nyugodtan bannoljátok.

  8. Sziasztok!
    Este 20:15kor Last Minute Akcióban a SZIN minden napjára érvényes jegyért folyik a játék. 20:15kor minden kiderül, nézzetek a blogunkra!
    http://szin.blogter.hu

  9. ááá
    lassú voltam

  10. Péntekre elég erőtlen a programod… :p

  11. Azt csak hiszed. Kísérőm joga, hogy betöltse az űrt a napirendben, és még nem tudom miket választott a széles palettáról. Majd utólag nevezz erőtlennek, ha mersz 😛

  12. dr. G

    A Bocit hanyagoljátok, elég gusztustalan a hely, Szegeden sok más jó kajálda van….egy szegedi..

  13. Kedves dr. G., megtoldanád a véleményed pár hely megnevezésével?

  14. kirke

    A „Jobbmintotthon”, király a halászlé, a filézett szegedi vegyes hallét ajánlom, a harcsapaprikás tépett túróscsuszával, hát az igazán, nagyon… van kimért ásotthalmi chardonay, homoki bor, spriccnek is kiválló, íze harmonizál a, szegedi halkajákhoz.
    sajnos pénz is kell hozzá.

  15. kirke

    Ja és Apuskának péntekre: Jeffo’s Dream, szegediek, és asszem pár évig nem lesznek itthon, Másfél, Testi Egyenleg, NSZK (szintén Szegedről), ColosStar vagy PASO, Navrang, Zagar vagy a Bábok c. film, Tavasz, nyár, ősz…, és A szamuráj filmek reggelig. S ez nagyjából le is járható 16:30 és 04:30 között.

  16. Jeffora és Zagarra mi is tuti megyünk..

    Kirke, Boci szintű helyet mit ajánlanál? És mikor romlott el? Tény, hogy rég jártam arra, de eddig mindig nagyon jót (bőségeset ls finomat) ettünk ott, most meg el vagyok hűlve a rossz véleménytől.

  17. kirke

    Nem tudom, én járok a Bociba, de pesti ismerőseim rendszeresen, és nem panaszkodtak. Hasonlót hirtelen nem tudok, ha olcsón akarok kajálni, akkor itthon teszem azt, étteremben válogatós vagyok.

    Hú tegnap összedőlt a rendszer a szinen, Ákos előtt már 3-4 óra volt a bejutás. Délutánra megteltek a sátorhelyek, estére nem volt hideg sör. Szerintem nem számítottak ennyi emberre a nulladik napon. Ha jöttök pénteken, érdemes koradélután bejönni, bár addigra talán megoldódik a dolog, mert leginkább a karszalagok felcsatolása fogta meg a tömeget. Bent csak a szokásos hamburger, grillcsirke dolgok vannak, ebédeljetek a városban. Újszegeden a koleszoknál is van egy olcsóbb étterem. Ha a Telekiben laktok, akkor a Béke tanszéket nézzétek meg, én még nem ettem ott, de kocsmának legendás, Dinnyés Józsi dalba foglalta, Petri verset írt róla.
    Na, megyek dolgozni, hogy délután ki tudjak menni a szinre.

Comments are closed.