Ismét Falunap az Akváriumban!

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre az ország egyik legjelentősebb hiphop eseménye, a Falunap. A házigazda mellett pedig szokás szerint neves vendégeket üdvözölhetünk.

kép: Akvárium FB

Lassú Falva igencsak belehúzott, ami a bulisűrűséget illeti, ugyanis az elmúlt félévben már három Falunapot toltak le a fiúk! A harmadik kiadás október közepén, az azt követő negyedik pedig december végén került megrendezésre, most pedig igazi mérföldkőhöz érkeztek, hiszen ötödjére indítják be a rap ringlispílt.

Mint mindig, úgy most is, kitett magáért a rendezvény warm up-ügyben. A KisHall-t Oriza melegíti majd, utána vanis & ponza forrosítja a hangulatot, a robbantásért pedig a Slow Village srácok fognak felelni, akik amellett, hogy szállítják a klasszikusokat, legújabb szerzeményüket is itt adják elő először, a SZTORITELL-t. 

Nashék idei első fellépése tartogat még mást is, hiszen nemcsak SV-számok, hanem egyéni projektek is színpadra kerülnek, így például a Mithril, Glsch vagy éppen Mulató Aztékok trekkekre is lehet számítani.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Falunap (vol. 5)

📍Akvárium, KisHall
📅 2022. március 25.
Facebook-esemény
Jegyvásárlás