5+1 izgalmas zenei program októberre

Hűvös szelek, hideg idők, klubokba költöznek a zeneszeretők. Míg az előző hónapba belefértek a kültéri rendezvények, addig az ősz második hónapja már mindenkit a négy fal közé terel. Viszont aggodalomra semmi ok, a tavalyival ellentétben, ez a négy fal már a zenével és élettel teli. Mutatunk néhány erre alkalmas programot!

kép: Slow Village

HVOB live (AT) @Cinema Hall

Átköltözése óta (és azt megelőzően is) rengeteg bulinak adott már otthont a Cinema Hall. Ritkaságszámba megy viszont azon esték száma, amikor ezekhez élőszett és legfőképp vokál is társul. Márpedig, aki október 23-án ellátogat a Népligetbe, annak bizony ilyen élményben lehet része, ugyanis az HVOB kettőse látogat hozzánk a PRLLX eseménysorozat kereteiben.

Facebook-esemény

🎟️Jegyek

Budapest Showcase Hub 2021

Kelet-Európa egyik legizgalmasabb zenei fesztiválja ismét visszatér! A Liszt Ünnep keretein belül megrendezésre kerülő 2 napos fesztivál a főváros számos pontján, így többek közt a nemrég nyílt Turbinában, az A38 hajón, a Fészekben és a Gödörben várja az érdeklődőket kerekasztal beszélgetésekkel és a kelet-európai zenei színtér legszínesebb képviselőivel, így például a GOLAN, Fjordwalker, a Luvver vagy épp az Amoeba koncertjeivel.

Facebook-esemény

🎟️Jegyek

Patti Smith (US) @MüPa

Ugyancsak a Liszt Ünnep közbenjárásával valósulhatott meg, hogy hosszú idő után ismét hazánkban lépjen fel az amerikai polihisztor, gyakran a punk keresztanyjaként is aposztrofált Patti Smith. A MüPában megrendezésre kerülő koncertre villámgyorsan elfogytak a jegyek, viszont a szerencsésebbek még jegyre lelhetnek.

Facebook-esemény

Slow Village-fesztivál @Akvárium

Lassú Falu ismét úton van és a következő megálló egy igazán rendhagyó lesz, ugyanis a Slow Village egy kisebb fesztiválra való rakott össze október 16-ára az Akvárium KisHall-jába. A srácokon kívül mikrofont ragad még pHLaT aka Doktor Monoton, Layerson X UNI’Beats, Lusta Bítek, valamint az idei nyár legnagyobb underground felfedezettje, HOLI.

Facebook-esemény

🎟️Jegyek

Twin Tribes (US) @Instant-Fogas

A kissé melankólikus, szintis, poszt-punk dallamok kedvelőinek október 21-e egy igazi csemegének ígérkezik, ugyanis nemcsak hazánkban, de a kontinensen is első alkalommal lép fel a feltörekvő, amerikai duó, a Twin Tribes. Érdemes lesz korán érkezni, mivel a felvezetésről a hasonló stílusban utazó zenekar, az Utolsó Hullám lesz.

Facebook-esemény

🎟️Jegyek

Boris Brejcha live (DE) @Papp László Sportaréna

Minden eddiginél nagyobb show-val tér vissza az egyik legközkedveltebb techno DJ, Boris Brejcha. Az óriási érdeklődéssel várt 10 (!) órás maraton a Supernova Techno segítségével valósul meg, melynek a Papp László Sportaréna ad majd otthont. 

Facebook-esemény

🎟️Jegyek