Évzáró Bladerunnaz-dömping

Az idei klubszezon, ha nem is teljes egészében, de egy része biztosan a Bladerunnaz-ről szólt, ugyanis az ország egyik legnépszerűbb csapata idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, melynek utolsó két havából sem fogja sajnálni a basszust. Megmutatjuk, hogy a Noisia, Camoo & Krooked, a Black Sun Empire, London Elektricity, Friction, Macky Gee vagy éppen Wilkinson után kik vannak még idén terítéken. 

forrás: Bladerunnaz FB

Hybrid Minds (UK) / DC Breaks (UK) / Fred V (UK)

Nehéz elfogultság/izgalom nélkül beszélni a BLZ karácsonyi ajándékáról, amely egy kivételes liquid buli formájában manifesztálódik. Annak ellenére, hogy legutóbb a nyáron hallhattuk őket, a Hybrid Minds ismét ellátogat hozzánk, ám most velük tart a RAM Records nagyágyúja, DC Breaks is. A névsort Fred V teszi teljessé, akit legutóbb még Grafix-szel láthattunk 1 nap híján kereken 5 éve az Akváriumban és akinek nem mellesleg idei EP-je mellett a napokban jött ki egy új trekkje pont a Hybrid Minds közreműködésével.

📅 – december 14., szombat 23:30
📍 – Akvárium Klub
👤 – Hybrid Minds (UK), DC Breaks (UK), Fred V (UK)
🎟️ – 4490,- / 4990,- / 6990,- (VIP) / 12990,- (páros VIP)
Jegyvásárlás
Facebook-esemény

Andy C (UK) / Dillinja (UK)

Nincs év Andy C nélkül, tudják ezt a Bladerunnaz-nál is, de mivel az idei év jubileumi, ezért a DJ MAG Top 100-as listájának drum and bass előadói közt a legelőkelőbb helyet elfoglaló dj MC Tonn Piper segítségével egy 3 órás szettel örvendezteti meg a magyar közönséget. A buli nyitásáról DJ Ren gondoskodik, majd Andy előtt Dillinja emeli a tétet egy igazi klasszikus szettel, zárásként pedig Chris.SU segít a lelazításban.

📅 – november 15., péntek 23:30
📍 – Akvárium Klub
👤 – Andy C (UK), Dilinja (UK), DJ Ren, Chris.SU
🎟️ – 4990,- / 5990,-
Jegyvásárlás
Facebook-esemény

Feed Me (UK) / Hedex (UK)

Jon Gooch nevét a d’n’b szcénán belül a legtöbben Spor-ként ismerhették, míg másik alteregója, Feed Me inkább a dubstepből és a houseból merítkezik. A Next Level segítségével most utóbbi fogja döngeti a NagyHall falait. A törtütemek szerelmesei sem maradnak éhen, ugyanis az egyik Jump Up-közönségkedvenc, Hedex fog gondoskodni a daráról.

📅 – november 29., péntek 20:00
📍 – Akvárium Klub
👤 – Feed Me (UK), Hedex (UK) & MC Skywalker (BEL), Dublic
🎟️ – 4490,- / 6990,- (VIP) / 12990,- (páros VIP)
Jegyvásárlás
Facebook-esemény

UPDATE: Feed Me fellépése elmarad

Gydra (RUS) / Joe Ford (UK)

November 29-én nemcsak az Akváriumtól lesz hangos a főváros, ugyanis a szokásosnak mondható őszi Eatbrain Night is az ősz utolsó péntekére lett ütemezve, így akinek nem lett volna elég a basszusból, annak az A38 nyújt óvó kezet, ahol Gydra és Joe Ford mellett a drum and bass hazai nagykövetei, Mindscape, Jade és Liveon fognak zúzósabbnál zúzósabb szetteket játszani.

📅 – november 29., péntek 23:30
📍 – A38
👤 – Gydra (RUS), Joe Ford (UK), Jade, Mindscape, Liveon
🎟️ – 3490,- / 3990,-
Jegyvásárlás
Facebook-esemény

Ed Rush (UK) / Bad Company UK (UK) / Kemal (Konflict) (UK)

Egy korszak és az év méltó zárásaként igazi legendák fogják birtokba venni az Akváriumot. Kezdve Ed Rush-sal, aki nélkül nem biztos, hogy hazánkban ekkora közönsége lenne a műfajnak. A sort a ’99-es BLZ-bulin fellépő, Bad Company folytatja, akik ismét a csapat felével érkeznek hozzánk, igaz, most a Maldini-Vegas felállásban. Végül és nem utolsó sorban, egy nagy visszatérőt is fogadhatunk; Kemal által a Konflict felét sikerült elsőként (!) elhívnia a Bladerunnaz-nek, tehát minden tekintetben egy felejthetetlen bulinak ígérkezik az évvégi IS.

📅 – december 28., szombat 23:30
📍 – Akvárium Klub
👤 – Ed Rush (UK), Bad Company UK (UK), Kemal (Konflict) (UK)
🎟️ – 4990,- / 8490,- (VIP) / 15990,- (páros VIP)
Jegyvásárlás
Facebook-esemény