Borfesztivál a Gellértben – a héten indul a többnapos borozás!

Beköszöntött az ősz (ezt a múlt hét óta már az időjárás is úgy tűnik, hogy tudomásul vette), így itt a remek alkalom beltérre szervezni a szabadidős programokat. Mi más is lehetne jobb kikapcsolódás, mint a Márton-napon már hagyományosnak mondható Borfesztivál a Gellértben? Lássuk, mit kínál nekünk az előttünk álló pár napra a IX. Márton-napi Borfesztivál!

Csütörtökön, a 0. nappal indul a mulatság: ekkor még nem a borok, hanem a sörök lesznek főszerepben, este 6 órától kóstolhatóak korlátlanul a kínálatban szereplő mintegy 30 féle csapolt sör! 

Péntektől indulnak be a boros programok, több, mint 40 borászat és pálinkaház állít majd ki két napon keresztül a Gellért szállóban. Számos különleges programmal, köztük borvacsorákkal és egyéb érdekességekkel készülnek a szervezők, érdemes lecsapni a jegyekre, hiszen rendkívül gyorsan fogynak ezekre a programokra. 

A borkóstolás minden nap délután 5-től este 10-ig tart, utána pedig az After party veszi kezdetét neves fellépőkkel. Az utolsó napon, vasárnap pedig egy kora délutáni Sunday Brunch-csal készülnek a szervezők, ám erre már sajnos minden jegy elkelt. A többi programra még korlátozottan kaphatóak belépők az alábbi linken, találkozunk csütörtöktől a Gellértben!

IX. Márton-napi Borfesztivál
2019. november 7-10. 
Budapest, Gellért szálló
Jegyek, részletes program: https://www.borfesztivalgellert.hu