Jövő héten Frank Turner & Sleeping Souls az Akváriumban

Október utolsó estéjén érkezik az Akvárium klubba Frank Turner, a kortárs brit folk-punk egyik legnagyobb és legszimpatikusabb alakja, Sleeping Souls elnevezésű bandájával. Frank már több alkalommal járt nálunk, legutóbb két éve tavasszal az A38-on adott kiváló hangulatú koncertet, így jobb társaságot el sem tudunk képzelni egy ilyen rövid munkahét megünneplésére, mint Mr. Turnert!

Frank Turner

Be More Kind című, tavasszal megjelent lemezükkel érkeznek majd a jól öltözött brit urak október 31-én az Akvárium klub színpadára. A lemez nem aratott oszlatlan sikert a kritikusok körében, ennek ellenére természetesen nem csak az új lemezről lesznek dalok a színpadon: aki ott volt az előző két budapesti koncert valamelyikén, tudhatja, hogy Frank és zenekara mindkét alkalommal készült magyar nyelven előadott dallal, amit a színpadon adtak elő. Kedves gesztus, aki esetleg nem volt ott, valami hasonlóra lehet számítani:

A show, melynek csúcspontja egyértelműen a magyar nyelven (!) előadott Eulogy-volt, benne Freddie Mercury Hofi Gézára felcserélve (videónk alant). Ezzel gyakorlatilag megvette kilóra Mr. Turner az addig is lelkes közönséget. Volt itt még jó néhány klasszik színpadi fogás: bodysurf közben éneklés a koncert végén, közönségből felhívott random csajszi harmonikázni tanítása (és milyen ügyes volt!) és hasonlók.

A teljes Frank Turner életművet feldolgozó cikkünk pedig itt érhető el, ami még az első budapesti koncert alkalmából készült.

A profi előadás és az önfeledt szórakozás tehát garantált (nem véletlenül hívták meg Frank Turnert a londoni olimpia megnyitójára), találkozunk szerda este az Akváriumban!

Frank Turner & Sleeping Souls
2018.10.31.
Akvárium Klub
Jegyvásárlás
Facebook esemény