Waldorfeszt – A nyár első fesztiválja

2018. június 1-3. között hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Waldorfeszt, mely színes összművészeti és gyerekprogramokkal, valamint változatos koncertekkel várja a tisztelt nagyérdeműt. A fesztivál célja egy olyan kulturális tér megteremtése, ahol bemutatkozhatnak fiatal művészek, civil szervezetek, ahol eszmét cserélhet bárki, mindezt szabadon, egy békés környezetben.

wfsz
Waldorfeszt

Az elmúlt két évhez hasonlóan idén is a varázslatos hangulatú Szőnyi Tábor ad otthont a rendezvénynek, ahol számos izgalmas program várja az érdeklődőket. A fesztivál programjai széles korosztályt szolgálnak ki délelőttől éjszakába nyúlóan, idén újdonságként a második és harmadik nap családbarát tematikára épül a megszokott zenei vonal mellett.

A Waldorfeszt célja, hogy egy olyan fesztivál legyen, ahol a kikapcsolódás mellett izgalmas eszmékkel, kérdésekkel, szerveződésekkel, környezettudatosággal találkozhatnak a fiatalabb és az idősebb korosztály képviselői egyaránt.

A fesztiválon fellépő zenekarok mellett számos civil szervezet is megjelenik, lesznek szabadidős programok (mint például kenuzás, kirándulás, csillagászat, slackline, jóga), gyerekprogramok, upcycling és kézműves workshopok (pl. könyvkötés, pénztárca és saru készítés), közös alkotás és érdekes beszélgetések.

A 2018-as Waldorfeszt fellépői között találhatunk nagy neveket is: fellép többek között az Elefánt, Szabó Benedek és a Galaxisok, Lóci játszik, Korai Trancemission, Meszecsinka, Mayberian Sanskülotts és a Halál;orgazmus. A teljes line-upért és az eseményért kattintsatok ide.

Jegyek elővételben május 31-ig kaphatók a tixa.hu-n, vagy személyesen a MrSale Öltönyüzletben a Nyugatitól 5 perc sétára.

Waldorfeszt
2018. június 1-3.
Zebegény
További infók erre