2 és fél hét múlva Lenny Kravitz érkezik az Arénába!

Június 3-án koncertet ad a Budapest Sportarénában Leonard Albert Kravitz!
Nem látom a kezeket és nem hallom az ujjongást, hahó!
Na jó, és ha úgy mondom, hogy a koncertet Lenny Kravitz adja? Így már megvan, ugye? Na, ez a beszéd! 
Be kell vallani, kellett a névhez egy kis rövidítés, hogy rocksztár lehessen, de azért elég jól sült el a dolog.

fotó: Lenny Kravitz FB
Lenny

Még 2017 végén jelentette be Lenny Kravitz idei, Raise Vibration elnevezésű európai turnéját, melynek harmadik állomása a Budapest Sportaréna lesz. Az amerikai énekes-dalszerzőt talán senkinek sem kell bemutatni, aki nem egy barlangban élte le az elmúlt több, mint 20 évet, csak érdekesség képpen: a mai napig Lenny Kravitz az egyetlen, aki négyszer tudta megnyerni a Legjobb Férfi Rock Előadó Grammy-díját. Ráadásul mindezt négy egymás utáni évben tette, ami abszolút rekord.

Lenny már régen nem ott tart, ahol első albumának megjelenésekor: akkor még rohamtempóban kellett állandó zenészeket találnia a hirtelen megnövekedett élő fellépéseihez és az első turnéjához  – ugyanis a lemezre még minden hangszeren saját maga játszotta fel a témákat. Mára már több, mint 38 millió példányban keltek el lemezei (idén tavasszal jön az új korong) és közben még olyan filmekben is szerepelt színészként, mint az Éhezők Viadala-franchise.

Ha jól számoljuk, már tíz éve nem járt Lenny Magyarországon – ám mi már akkor is ott voltunk azon a koncerten és -spoiler- akkor is kiválóan szórakoztunk:

Hatalmas buli, hatalmas show, ismétlem magam. Úgy produkálta magát a faszi, hogy se táncosok, se látványos kivetítő, se hatalmas grafikák a háttérben – így is észveszejtő volt.

Kell ennél több? Mellesleg pár napja megjelent új dala Mr. Kravitznek, az It’ enough itt hallgatható meg, amolyan hangolódásként a nemsoká esedékes budapesti koncertre:

It’s Enough

It’s Enough, a song by Lenny Kravitz on Spotify

Az alábbit pedig biztos mindenki kívülről fújja, de azért emlékeztetőül:

Lenny Kravitz – Fly Away

Official video of Lenny Kravitz performing Fly Away from the album 5. Buy It Here: http://smarturl.it/5nacob Lenny Kravtiz won a Grammy Award in 1999 for Best Male Rock Performance for “Fly Away.”

A koncertre az álló, kiemelt álló és egyes ülőszektorok kivételével még kaphatóak jegyek 11000.- forinttól indulva az alábbi linken.

Indokolatlan fun fact: tudtátok, hogy Lenny Kravitznek középiskolai osztálytársai voltak Slash és Nicolas Cage is?

Lenny Kravitz
2018.06.03.
Budapest Sportaréna
Jegyvásárlás erre

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

Túltolt professzionalizmus – Lenny Kravitz @ Sportaréna Majdnem pontosan 10 év elteltével, tegnap este lépett fel újra Magyarországon Lenny Kravitz. Az idén 54 éves rocksztár 2008-ban is a Sportarénában adott koncertet (naná, hogy azon is ott voltunk), ahol egy felejthetetlen estét tölthetett el az akkori...
2018-ban Lenny Kravitz koncert lesz Budapesten! Lenny Kravitz bejelentette következő, 2018 nyarán megrendezésre kerülő európai turnéját, amelynek keretében a Budapest Arénában is fellép június 3-án. Jegyek december 15-én 10 órától kaphatók, a Live Nation tagok számára pedig elővásárlási lehetőség ...
A zenésznek álcázott felsőtest az Arénában Ha Vin Diesel színésznek álcázott felsőtest, akkor Lenny Kravitz... - na, mi? Zenésznek álcázott felsőtest? Nagybani leegyszerűsítés lenne így fogalmazni, hiszen vannak ennek az embernek komoly zenei érdemei. Az AskMen.com férfimagazin szerkesztői 8...