Fishing On Orfű 2018: itt a teljes program és indul a napijegyek értékesítése is!

Ahogy haladunk előre 2018-ban is, egyre több minden konkretizálódik a hazai fesztiválokkal kapcsolatban. A Fishing On Orfű is ezen az úton jár: a mai napon kiderült 5 színpad teljes időbeosztása valamint megindult a napijegyek értékesítése is!

flp
Fellépőlista 2018

A fesztivál fő fellépői továbbra is a legjobb és legizgalmasabb hazai underground / alternatív produkciók lesznek. Itt lesz a 30Y, a Bëlga, a Vad Fruttik, a Quimby, a Hiperkarma, az Anna & the Barbies, a Péterfy Bori & Love Band, a Kiscsillag, a Supernem, a Soerii & Poolek vagy a PASO. Viszont a Fishing zenei felhozatala láthatóan fiatalodik, a nagyszínpadon kap lehetőséget a Lóci játszik, az Ivan & the Parazol vagy a Bohemian Betyars is. A fesztivál második zenei helyszíne is a feltörekvő produkciókra alapoz: a 2-es nagyszínpadon lép fel a  Bagossy Brothers Company, az Elefánt, a Szabó Benedek és a Galaxisok, az Esti Kornél, a Csaknekedkislány, a Blahalouisiana vagy a Konyha is, nem beszélve a metálzenekarként nagyszínpadra kapaszkodó Apey & the Pea-ről. Ráadásul a Fishing hamarosan egy saját tehetségkereső programot is elindít a tavasz során, hogy a közönséggel közösen töltsék fel a PMFC színpad egyik idősávját.

Különleges koncertekben idén sem lesz hiány a Fishingen. 2 év után visszatér az Erik Sumo Band, hogy exkluzív fesztiválfellépést adjon Orfűn. Tövisházi Ambrus varázs-western-kacatpopzenekara eredeti felállásban, Harcsa Veronikával és Kiss Erzsivel ad koncertet szerda este a 2-es nagyszínpadon. Az idén 10 éves debütlemezét ünneplő Óriásis rendkívüli koncertet ad a Fishingen és érdemes megemlíteni a fesztiválon először fellépő, költőket és zenészeket tömörítő Rájátszást is.

A zenei felhozatal sokszínűségére 2018-ban sem lehet panasz: a hiphoptól (Akkezdet Phiai, Hősök, Ganxsta Zolee és a Kartel) és annak underground vérvonalától (Bobafett, Sör és Fű, Mulató Aztékok, Vicc Beatz) kezdve a friss és izgalmas gitárzenéken át (Fran Palermo, Middlemist Red, Jónás Vera Experiment, The Qualitons, Dope Calypso) az elvontabb vagy akár pszichedelikus produkciókon keresztül (Jazzékiel, Volkova Sisters, Grand Mexican Warlock, Trillion, Korai Öröm, Colorstar, Besh’O’Drom) a magukat nem komolyan vevő produkciók (Ricsárdgír, Soerii & Poolek, Tudósok) és a keményebb gitárzenék művelői (Uzipov, Stubborn, Téveszme, PETOFI, Kies, HAW) is képviselik magukat.

A névsor viszont még közel sem teljes; a most bejelentett 5 színpadon túl még 5 helyszín (Víziszínpad, A tűzhöz közel, FOO Színházkert, Unicum Bár és egy teljesen új meglepetéshelyszín) részletes programja jön egy hónap múlva! És tavasszal jön még a Fishing népszerű Off-programjainak, valamint a gyermekprogramok közzététele is.

A teljes programbontás itt érhető el.

Fishing On Orfű
2018. június 20-23.
Orfű
http://www.fishingonorfu.hu/