Ez a true VIP – exkluzív partyhajó lesz a Soundon

Prémiumfesztivál, prémiumprogramokkal. Ehhez dukál a tavaly is teltházas bulikkal pörgő exkluzív Party Boat, aminek fedélzetén idén olyan sztárok lesznek, mint  Max Cooper, Jan Blomqvist, Eelke Kleijn, Sasha vagy az Art Department. Hát mi az exkluzív, ha nem a Balaton közepén pörögni ezekre a nevekre?

sound
Sound

A tavaly nagy sikerrel debütált Party Boat idén is elhagyja majd Zamárdi kikötőjét, ráadásul idén még nagyobb nevekkel a fedélzeten, mint 2016-ban. Fellépője lesz a hajónak a legutóbbi lemezét tavaly megjelentető, 10 éve aktív londoni techno és ambient DJ, Max Cooper. A melankolikusabb elektrót Jan Blomqvist hozza el, ezúttal egy DJ-set formájában, de fellép még a sokszínű és izgalmas zenékben utazó Art Department is. A hétvégén a rengeteg reklám- és filmzenét is író DJ – producer Eelke Kleijn és a legendás wales-i DJ, Sasha készül külön bulival a partihajón.

A Sound feelingjét a Balaton közepéig behajózó katamarán délutánonként fut ki a vízre, a kikötőig és vissza transzfer szállítja az utasokat, a hajón koktélbár és chillezésre kialakított terület csábítja a vendégeket, viszont csak 300 főt engednek fel a fedélzetre és emlékezve a tavalyi érdeklődés dömpingre, érdemes idén mihamarabb lecsapni a jegyekre. A fesztiválbérleteseknek olcsóbb, a többi részlet pedig itt: www.balatonsound.hu

Balaton Sound
2017.07.5-9., Zamárdi
Részletek erre!